Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit meztelenkedtek otthon?

Mennyit meztelenkedtek otthon?

Figyelt kérdés
Kivel/kikkel élsz? Ha nem szeretsz meztelenül lenni, akkor mi az a legkevesebb ruhanemű, amiben még jól érzed magad otthon?
2017. nov. 7. 12:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
73%

Én sokat vagyok meztelenül itthon. Igazság szerint amikor csak tehetem...

38/N

2017. nov. 8. 21:26
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak tehetem, nyaranta meztelen vagyok a lakásban, kertben udvaron.

Télen fázosabb vagyok , ilyen kor azért minimális ruha van rajtam.

Ffi

2017. nov. 9. 06:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, apu, öcsém ,bátyám,Itthon én egy pólóban vagyok bugyi nélkül ,anyu is így szeret itthon lenni.Max ha jön valaki idegen felkapok egy bugyit, de anyu valamikor akkor sem vesz fel.
2017. nov. 11. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Én egyedül élek, de egyáltalán nem meztelenkedek, mert nagyon fázós vagyok. Nyáron is. Úgyhogy inkább jól beöltözöm mindig.
2017. nov. 23. 01:09
 25/26 mooti ***** válasza:

Sziasztok

Én ha tehetem mindig Ádám kosztümben vagyok. Ha haza megyek letusolok és már nem veszek fel semmit. A kertbe is így megyek ki napozni vagy dolgozni. Így sokkal közelebb érzem a természetet, eggyé válok vele. Nem zavar ha meglátnak, mert nem vagyok szégyenlős. Az erkélyre így szoktam kimenni. Azok akik pedig prűdek, ne szólják meg a másik embert, hogy meztelen. Vannak olyanok akik a testüket tetováltatják. Van ami esztétikus és szép is, de van olyan ami csúnya. Őket se szabad megszólni ezért ha tetszik ha nem, akkor a meztelenül élőket se.

2018. ápr. 19. 07:01
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak tehetem meztelen vagyok itthon. Nagyon jó, felszabadító érzés.

Szüleimmel és nővéremmel élek, szüleim előtt nem, nővérem előtt viszont simán vagyok meztelen.

2023. ápr. 14. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!