Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit meztelenkedtek otthon?

Mennyit meztelenkedtek otthon?

Figyelt kérdés
Kivel/kikkel élsz? Ha nem szeretsz meztelenül lenni, akkor mi az a legkevesebb ruhanemű, amiben még jól érzed magad otthon?
2017. nov. 7. 12:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Csak jó időben, ha egyedül vagyok otthon. Egyébként mindig felöltözve vagyunk a gyerekekkel. Asszonnyal vagyunk néha egyszerre meztelenek, már ha értitek :)
2017. nov. 7. 13:37
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
Családommal/Koleszban lakótársakkal. Lakótársaim előtt nem szeretek öltözni, sem meztelenül lenni, szóval a zuhanyzóban vagy a wcben öltözök át. Családom előtt álalában ha mindenki alszik akkor szoktam meztelenkedni addig, amég nem találom a ruháimat, de ha fent vannak törölköző. Illetve párom előtt ha a szobámban van akkor le szoktam dobni a örölközőt és úgy öltözni de olyankor folyton gyorsan felveszek vmi pólót mert akkor rám száll és tapogat :D
2017. nov. 7. 13:52
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
A szüleimmel lakok. Nem szoktam meztelenkedni, mindig van rajtam valamilyen ruha, aludni is pizsiben szoktam max. melegben bugyi+póló. Maximum olyan van, hogy fürdés után törölközőben mászkálok, de végülis az sem meztelenkedés.
2017. nov. 7. 13:55
 14/26 Metionin ***** válasza:
72%
Amíg zuhanyzok. Lakótársakkal lakom, külön szobám van de ott is csak addig vagyok pucér, amíg átveszem a ruhát köntösre vagy a köntöst pizsamára. A legnagyobb melegben is top-rövidgatya van rajtam, nem érzem magam jól ruha nélkül.
2017. nov. 7. 14:04
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem meztelenkedem otthon.

Viszont meztelenül alszom télen-nyáron.

Télen nadrág +pulcsi, nyáron egy bő pamutruha (bugyi és melltartó nélkül)

2017. nov. 7. 14:08
 16/26 anonim ***** válasza:
71%

Asszonnyal vagyunk néha egyszerre meztelenek, már ha értitek :)

Ezen jót mosolyogtam. Ez nálunk is így van. ;) :D

Én a szüleimmel élek, de a párom a munkája miatt (távkapcsolatban élünk) hétköznap nálunk lakik, most már mondhatom így. Természetesen azelőtt sem meztelenkedtünk egymás előtt soha a szüleimmel, mielőtt nem volt még párom, ezek után meg pláne nem. Ha már este van, apu néha kijön alsónadrágban a konyhába, aztán megy is vissza, ez persze senkit sem zavar. Rajtam meg anyun hálóing/pizsama van, párom is felöltözve alszik. Napközben (ha együtt töltjük a hétvégét, vagy csak külön a szüleimmel) mindig fel vagyunk öltözve, főleg ha már hideg van kint, de nyáron is max egy lenge póló, rövidnadrág vagy egyberuha van rajtunk.

L/19

2017. nov. 7. 15:26
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
A férjemmel élek együtt. Igazából fürdéskor csak, előtte utána nem, illetve nyáron ha nagy meleg van.
2017. nov. 7. 16:21
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem szokasom meztelenkedni, max addig ameddig fel nem veszem a ruhamat. Anyummal elek.

Legjobban erzem magam egy bo poloban es bugyiban :)

2017. nov. 7. 21:08
 19/26 anonim válasza:
100%
én szabadabbnak érzem magam meztelen mint ruhában. Munkából hazajőve alig várom, hogy levetkőzzek. Munkába ruhába vagyok de otthon a szobámba nem mindig sőt ha nincsenek otthon akkor is ruha nélkül évszaktól/időjárástól független. Aki úgy érzi ilyen vagy szokott nudizni az irjon pm-et. 27/F ;-)
2017. nov. 8. 07:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én mihelyst hazaérek levetkőzök. Nap közben otthon max póló meg bugyi van rajtam évszaktól függetlenül. Aludni mindig csupaszon szoktam. Inkább a hideg időt kedvelem, nyáron minden bajom volt, hogy nem tudtam lejjebb vetkőzni.

Párommal (meg az állatainnkkal, macskák, kutya, teknős, csiga) élek, ő boxerbe szokott lenni itthon, aludni is abban szokott meg néha pucéran.

Nekem a szülői házban nem volt megengedve az ilyen "magamutogatás". Póló alá kötelező volt melltartó otthon is és lehetőleg térdnadrág, nem rövid. Ameddig anyumnak volt beleszólása addig kötelezően hosszú pizsamában kellett aludni, betűrt derékkal, zokniban nyáron is. (Mert anya jobban tudja, hogy én fázok e vagy sem. :D)

2017. nov. 8. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!