Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit megvagyok lepődve,...

Kicsit megvagyok lepődve, kiderült hogy anyum terhes! Szerintem már öregebb a gyerekvállaláshoz! 42 éves, Ilyenkor nem gáz a korkülönbség? Van egy bátyám aki 20 én meg 17 leszek. A végén én kell felneveljem? :-) )

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!
2010. máj. 30. 18:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
21%

szerintem a korülönbség nem gáz, az, hogy 42 évesen terhes már igen. nem is olyan régen huszon évesen letudta mindneki az összes gyerekét. ez kitolódott, most már a világ legtermészetessbb dolga, hogy valki harminc akárhány évesen szül. na de nem 40 fölött!! azért mindennek van határa. abban az esetben tartom ezt helyén valónak, ha valaki sok éve küzd a gyerekért és 42 éves korában jön össze. a celebek pedig szerintem teljesen értelmetlen ide sorolni lévén, ők teljesen más életet élnek, mint egy átlag ember.

mindettől függetlenül sok boldogságot kívánok, lévén ha már így alakult, örülni kell!

2010. máj. 31. 23:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Na ne már... És aki 40 50 közt tervezi az elsőt avval mi van... Vedd tudomásul hogy a ez a szüleid dolga, én egyke vagyok, de ha jobb lett volna az anyagiak akk nekem is lenne tesóm, (azért nem mennék vissza az időben), titeket felneveltek tisztességel, nem lesz ez másképp a 3. Al se.. Ha van pénz hogy 2 tök melett még egy testvért félneveljenrk úgy hogy ti sem szenvedtek hiányt nem lesz gond.. Mondom ezt úgy hogy biztos be kell ettől függetlenűl segíteni (édesanyám az idősebb annó nem egyszer rábízták a nagybátyám suli után bezony.. Mégis mindketten egyetemet végzett emberek, mert volt pénz... Anyám 2 őt is..ajjaj) , de Ad1 ha nem tetszik lehet szedni a sátorfát és saját lábra állni, Ad2 legalább megtapasztalod hogy milyen egy csecsemő a sajátoddal meg bölcsebb leszel.. :)
2024. jún. 26. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!