Kicsit megvagyok lepődve, kiderült hogy anyum terhes!
Szerintem már öregebb a gyerekvállaláshoz! 42 éves,
Ilyenkor nem gáz a korkülönbség? Van egy bátyám aki 20
én meg 17 leszek. A végén én kell felneveljem? :-) )
Hát ha ő fogja nevelni a gyereket és nem folyton a nagyokra testálja rá akkor oké, örülnék vele. De sajnos a legtöbb helyen nem ezt látom. Többnyire a nagyok nevelik a kicsit és nem azért mert ők úgy akarják, hanem mert anyuka lepasszolja. :-( Egy anyuka
2010. máj. 30. 19:35
Hát, de szüléshez öreg, de ettől függetlenül lehet egészséges gyereke. Ha a család örül, akkor gratulálok :) Főleg hogy azért ez egy ritka reakció, főként testvérektől :)
2010. máj. 30. 19:35
Egyébként én is nagyon mérges lennék, első dolgom lenne húzni a nyúlcipőt, én nem bírnám elviselni, hogy mindenki jön, mindenkit csak a baba érdekel. Így is olyan rokonok vannak akiket csak saját maguk érdeklik, a mi családunkat a porba taposnák, azt sem tudják, hogy egyetemre járok, de az ő családjukról egész nap nézni kellett a videot. Szóval akármennyire is csúnyán hangzik (sajnálom, ha ezzel valakit megbántok) én egyszer sem nézném meg azt a gyereket, de a kérdezőnél nem kell így lennie! Szeressétek egymást nagyon :)
2010. máj. 30. 19:38
"de én akkor is mérges lennék."
Nemcsak önző vagy, hanem végtelenül éretlen is... Fel kellene nőnőd - legalábbis agyilag - ahhoz, hogy ilyen témában véleményt mondhass!
Egy háromgyermekes anyuka, aki a harmadikat 44 éves korában szülte. A világ legsikerültebb babája lett, és nekem sem volt semmi bajom!
Neked meg, kedves kérdező, gratulálok! Majd meglátod, micsoda öröm lesz, ha itt lesz a kicsi!
2010. máj. 30. 19:40
15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, örülök neki, csak egy kicsit sokkot kaptam:DD,biztos jó lesz majd babázni..
Meghát állj hozzá úgy, hogy ha most megtanulod hogyan kell egy csöpség pelusát átpakolni, hogyan kell fürdetni, etetni...stb akkor később könnyen fog menni ha már saját babód lesz:) az anyudnak úgyis nagy 'terhet' veszel le a válláról, ha tudsz már neki segíteni. de jó lesz neked/nektek....:)
2010. máj. 30. 20:15
a barátnőm anyukája is 42 évesen szült,vagyis már majdnem 43 volt. Mondták neki h tul idős,de nem foglalkozott azzal h mit mondanak a gyerekei. Az anyuka egészségi állapota eléggé lerobbant,most 50 éves,és jóformán mi gondosgodunk,neveljük a majdnem 7 éves kicsit,és a barátnőm 17 éves hugát is. Rég együtt vagyunk,annak idején ugy terveztünk,h erre az időre mji is tervezünk egy babát, 28 F
2010. máj. 30. 20:49
öcsémmel köztünk is van 16 év korkülönbség...amig anya terhes volt,idegenkedtem az egésztől,minek kisbaba,tökjól megvoltunk mi 3an is...de amint megszületett...4 éves koráig többet babáztam vele mint anyánk:D (akkor költöztem el)
előnye azon kivül,hogy megtanultam hogy kell egy apróságot gondozni? nem akarok gyereket 30 éves korom előtt,tudom hogy milyen nyűggel is jár:D
2010. máj. 31. 08:02
Inkább örülj a jövendőbeli kis családtagnak, dejó lenne, ha nekem is születne most kistesóm :)
Engem anyum 36 évesen szült, és nem lett egyikünknek sem semmi baja, szóval nem annyira öreg még anyud most sem :)
2010. máj. 31. 18:18
Anyu 43 és fél éves volt volt, mikor engem szült. Nem hiszem, hogy bármi baja lesz anyukádnak, vagy a babának, az a lényeg, hogy mindig a lehető legegészségesebben kell élni és enni. Nekem van 2 jóval idősebb nővérem, akikkel hiába vagyunk rokonok, nem igazán ismerjük egymást. Szóval, beszélgess a kistesóddal majd sokat, és ha látod, hogy v.mi bántja, ne hagyd rá, hogy "á, ez hülyeség!".
2010. máj. 31. 20:17
Kapcsolódó kérdések: