Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit megvagyok lepődve,...

Kicsit megvagyok lepődve, kiderült hogy anyum terhes! Szerintem már öregebb a gyerekvállaláshoz! 42 éves, Ilyenkor nem gáz a korkülönbség? Van egy bátyám aki 20 én meg 17 leszek. A végén én kell felneveljem? :-) )

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!
2010. máj. 30. 18:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha ő fogja nevelni a gyereket és nem folyton a nagyokra testálja rá akkor oké, örülnék vele. De sajnos a legtöbb helyen nem ezt látom. Többnyire a nagyok nevelik a kicsit és nem azért mert ők úgy akarják, hanem mert anyuka lepasszolja. :-( Egy anyuka
2010. máj. 30. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Hát, de szüléshez öreg, de ettől függetlenül lehet egészséges gyereke. Ha a család örül, akkor gratulálok :) Főleg hogy azért ez egy ritka reakció, főként testvérektől :)
2010. máj. 30. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Egyébként én is nagyon mérges lennék, első dolgom lenne húzni a nyúlcipőt, én nem bírnám elviselni, hogy mindenki jön, mindenkit csak a baba érdekel. Így is olyan rokonok vannak akiket csak saját maguk érdeklik, a mi családunkat a porba taposnák, azt sem tudják, hogy egyetemre járok, de az ő családjukról egész nap nézni kellett a videot. Szóval akármennyire is csúnyán hangzik (sajnálom, ha ezzel valakit megbántok) én egyszer sem nézném meg azt a gyereket, de a kérdezőnél nem kell így lennie! Szeressétek egymást nagyon :)
2010. máj. 30. 19:38
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

"de én akkor is mérges lennék."

Nemcsak önző vagy, hanem végtelenül éretlen is... Fel kellene nőnőd - legalábbis agyilag - ahhoz, hogy ilyen témában véleményt mondhass!

Egy háromgyermekes anyuka, aki a harmadikat 44 éves korában szülte. A világ legsikerültebb babája lett, és nekem sem volt semmi bajom!

Neked meg, kedves kérdező, gratulálok! Majd meglátod, micsoda öröm lesz, ha itt lesz a kicsi!

2010. máj. 30. 19:40
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, örülök neki, csak egy kicsit sokkot kaptam:DD,biztos jó lesz majd babázni..
2010. máj. 30. 19:42
 16/22 anonim ***** válasza:
86%
Meghát állj hozzá úgy, hogy ha most megtanulod hogyan kell egy csöpség pelusát átpakolni, hogyan kell fürdetni, etetni...stb akkor később könnyen fog menni ha már saját babód lesz:) az anyudnak úgyis nagy 'terhet' veszel le a válláról, ha tudsz már neki segíteni. de jó lesz neked/nektek....:)
2010. máj. 30. 20:15
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
a barátnőm anyukája is 42 évesen szült,vagyis már majdnem 43 volt. Mondták neki h tul idős,de nem foglalkozott azzal h mit mondanak a gyerekei. Az anyuka egészségi állapota eléggé lerobbant,most 50 éves,és jóformán mi gondosgodunk,neveljük a majdnem 7 éves kicsit,és a barátnőm 17 éves hugát is. Rég együtt vagyunk,annak idején ugy terveztünk,h erre az időre mji is tervezünk egy babát, 28 F
2010. máj. 30. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
92%

öcsémmel köztünk is van 16 év korkülönbség...amig anya terhes volt,idegenkedtem az egésztől,minek kisbaba,tökjól megvoltunk mi 3an is...de amint megszületett...4 éves koráig többet babáztam vele mint anyánk:D (akkor költöztem el)

előnye azon kivül,hogy megtanultam hogy kell egy apróságot gondozni? nem akarok gyereket 30 éves korom előtt,tudom hogy milyen nyűggel is jár:D

2010. máj. 31. 08:02
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

Inkább örülj a jövendőbeli kis családtagnak, dejó lenne, ha nekem is születne most kistesóm :)

Engem anyum 36 évesen szült, és nem lett egyikünknek sem semmi baja, szóval nem annyira öreg még anyud most sem :)

2010. máj. 31. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Anyu 43 és fél éves volt volt, mikor engem szült. Nem hiszem, hogy bármi baja lesz anyukádnak, vagy a babának, az a lényeg, hogy mindig a lehető legegészségesebben kell élni és enni. Nekem van 2 jóval idősebb nővérem, akikkel hiába vagyunk rokonok, nem igazán ismerjük egymást. Szóval, beszélgess a kistesóddal majd sokat, és ha látod, hogy v.mi bántja, ne hagyd rá, hogy "á, ez hülyeség!".
2010. máj. 31. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!