Egyedülálló, minimálbér körül kereső szülők, hogy sikerül eltartani egyedül a családot?
Figyelt kérdés
Gyerek, rezsi, kaja, háztartás és millió kiadás... HOGYAN?2017. nov. 1. 19:57
21/32 anonim válasza:
Ha netán bekövetkezne az, hogy egyedülálló szülővé válsz, akkor esetleg menj ki külföldre dolgozni. Ha mást nem, takarítónak biztos felvesznek. Egy ideig nevelőszülőkre is bízhatnád a gyereket, ettől még látogathatod, aztán ha majd összeszedted magad anyagilag, akkor megint magadhoz veszed.
22/32 anonim válasza:
"amik általában nem túl egészségesek sajnos, pl. krumplis tészta, paprikás krumpli" nehogy már itt kezdődjenek az egészségtelen kaják uram atyám..
23/32 anonim válasza:
A krumpli, tészta pont, hogy egészséges! A tészta egészségesebb, mint a kenyér, mivel kevesebb adalékanyag van benne.
24/32 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Hány gyereked van? Az árvaellátás minimuma most 35 ezer körül van gyerekenként, 25 éves korig kaphatják, ha végig nappali tagozaton tanulnak. Ha a férjednek esetleg nincs meg a 10 év szolgálati ideje (ez a feltétele), akkor méltányosságból is lehet kérvényezni, ilyen alacsony jövedelemmel jó eséllyel meg is kapod. Özvegyi nyugdíjra is jogosult lehetsz, az is segítség. Emelt családi pótlék, családi adókedvezmény is jár. Ha tehermentes saját ingatlanotok van, ráadásul Pest közelében, az nagyon nagy segítség, a fővárosban azért lehet találni jobban fizető munkákat, még ha ingáznod is kell. Nézd a pályázatokat (gyereknek ösztöndíj, támogatás, háztartási gépcsere, stb), önkormányzati támogatásokat, és csak arra költs, amire tényleg szükség van.
25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, 1 gyerek van.
2017. nov. 1. 22:22
26/32 anonim válasza:
és főzz több napra egyyy adag simán lehet 2-3 napig jó
27/32 anonim válasza:
Szerintem menni fog! Mi 300ból élünk 4en.
28/32 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem nagyon felelőtlen dolog ilyen megalapozatlan anyagi hátérrel gyereket vállalni,nyilván ha nem "véletlenbe" jött a gyerek,tudtad hogy az anyagi helyzeted nem teszi lehetővé az eltartását...Akkor mégis mi motivált arra hogy elvállald?Nem értem az ilyen embereket,én a 18 éves fiammal 350-ből élek naponta,és ez se fényűzés,átlagos élet,mi 100-150-ből éhenhalnánk,ne haragudj de nagyon felelőtlen vagy!
30/32 anonim válasza:
Hát szerintem aki minimálbérre képes M.O-n ott gáz van, én 18 évesen kb elköltök 130 ezret csak bulira, és még nem ültem be sehova megenni valamit. Hozzá teszem hogy minimális szülői támogatást kapok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!