Szerintetek is butasag utazasra kolteni a penzt?
unnepek alkalmabol osszejott a csalad es emlitettem merre jartam az utobbi hetekben
szuleim teljesen kiakadtak, hogy mennyire sok penzt "elverek" utazasra ahelyett, hogy inkabb neznem otthon a discovery csatornat ami ingyen van
nincs autom, nem veszek draga ruhakat, nem jarok szorakozni, nem cigizem
2-3 hetente jarok kulfoldre alkalmankent 200-300 euro ertekben
Ha ez nem veszélyezteti a megélhetésedet, akkor senkinek semmi köze hozzá. Más meg alkoholra, cigire költi...
Én is szívesen utaznék többet, de nekem nem telik rá, csak max. évente, kétévente, és akkor is az olcsóbb utakat nézem.
Utazni az egyik legjobb dolog.
Bár én a 2-3 hetes minikiruccanások helyett összegűjtemném a pénzt és nagyobb útra mennék.
Én is csak ismételni tudom az összes válaszolót, szerintem is az egyik legjobb dolog az utazás. Inkább spórolok minden máson, de a felejthetetlen élményen nem!
Aki cigire, piára, ruhára(szekrénybe be se fér), tárgyra (új plazma tv minden karácsonyra) na az az ostobaság, és a pazarlás. Az meg hogy inkább bámuld a TV-t... Na ilyet se hallottam még.
Én is költeném utazgatásra ha tehetném, ez nagy élmény az ember életében.
Nincs igaza a családodnak, mert elvégre nem cigire, alkoholra, drogra költöd el a pénzed, meg egyéb felesleges dolgokra. Egy utazás elég értékes tud lenni, az is szórakozás, kikapcsolódás az ember életében és egy oylan élmény amit nem felejtesz el. Én is eljárnék külföldre hozzád hasonlóan, ha lenne rá pénzem és időm.
azzal ervelnek azt mondtak hogy vegyek inkabb egy dizel tipusu autot
es belfoldon menjek vele ide oda ha mar annyira utazni vagyom
ez se rossz bar befold megiscsak mas mint kulfold
es szerintem, de ezt nem tudom, egy auto fenntartasa koltsegesebb, mint amit most csinalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!