Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól ciki a...

Hány éves kortól ciki a szülőkkel lakni?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert 21 éves vagyok, és ezen az oldalon már kaptam olyan beszólást, hogy mekkora lúzer vagyok, hogy még a szüleimmel lakok, és hogy miért nem állok már ennyi idősen a saját lábamra, és költözök egyedül egy albérletbe.

Szóval szerintetek hány éves korig okés, ha valaki a szüleivel él?

2010. máj. 30. 12:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 vagyok de még itthon élek és egy darabig igy is lesz! A sulim 15 percre van a ház hatalmas 5 szoba három emberre komoly kapcsolatom nincs felesleges lenne elmennem és jól esik nem egy üres lakásba haza jönni. Szoktam vállalni munkát suli mellett abból javítgatom a lakrészem ha valamit máshogy szeretnék vagy bulizok vagy félre teszem. A szüleim is örülnek hogy még itthon lakom szerintem ebbe semmi ciki nincs. Pedig van egy kis lakásunk ami most ki van adva albérletbe akár oda is költözhetnék de minek.
2010. máj. 30. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség! Ha nem a szüleid nyakán élsz, és hozzájárulsz a háztartáshoz akkor nem tartom cikinek. Sok házaspár is kénytelen egy ideig a szülőkkel élni, mert nincs más megoldás. Persze ez nem a legjobb. Egy-két évig még nyugodtan maradj, ha jól érzed igy magad, és a szüleid is igy szeretnék.
2010. máj. 30. 14:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves leszek de nem tervezem hogy elköltözök itthonról mert nincs annyi pénzem hogy vegyek egy házat magamnak és csak egy házunk van, vagyis van még egy de az csak félig a miénk meg azt fel kellene újítani.

Barátnőm nincs és egyedül meg nem is költöznék el mert egész nap csak unatkoznék amikor épp nem vagyok suliba vagy nem dolgozom.

Ha egyszer lesz valami komoly kapcsolatom meg elvégzem a sulit akkor megpróbálnám a különélést de sajnálnám az albérletre kidobni a 30-40 ezer forintot havonta.

Jobban járnék ha hitelt vennék fel mert inkább azt fizetem mint az albérletet.

Egyenlőre ott tartok hogy spórolt pénzem nincs, suliba járok és egy kevés ösztöndíjam van amiből ruhát tudok venni meg a motorom tudom tankolni.

2010. máj. 30. 14:46
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
jajj, sokaknak nincs lehetősége a mostani világban elköltözni, sajnos, én is elmennék ha tehetném de nincs lehetőségem... nem tudom miért kell ezért leszólni vkit... én 26 vagyok, és még mindig otthon lakok, ennyi.
2010. máj. 31. 21:24
 25/26 anonim válasza:
én 16éves vagyok és most fogok elköltözni...
2012. júl. 2. 19:31
 26/26 anonim ***** válasza:

És,aki nem szeretne párkapcsolatot és egyedül nem tudja fizetni az albérletet az hová költözzön?

Mert sajnos diplomás fizetéssel sem lehet.

2014. febr. 18. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!