Hány éves kortól ciki a szülőkkel lakni?
Csak azért kérdezem, mert 21 éves vagyok, és ezen az oldalon már kaptam olyan beszólást, hogy mekkora lúzer vagyok, hogy még a szüleimmel lakok, és hogy miért nem állok már ennyi idősen a saját lábamra, és költözök egyedül egy albérletbe.
Szóval szerintetek hány éves korig okés, ha valaki a szüleivel él?
én is 21 vagyok (lány), teljesen természetes számomra h otthon lakok. Egyetemre járok, keresetem nincs. Minimális összeget kapok szüleimtől hogy meg tudjak élni.
A szülői házba kb 3 hetente látogatok haza, mert azért messze van.
A kolit nyári munkából/ösztöndíjból/szülői segítségbből fizetem.
Így h kolis vagyok semmi értelme elköltözni otthonról.
Mondjuk idén nyáron se megyek haza a szakmai gyak miatt.
ja, és a szüleim így is nyávognak h milyen keveset vagyok itthon.
(és egy olyan ismerősöm sincs aki ennyi idősen megáll a saját lábán. Mondjuk a legtöbben egyetemre járnak :) )
Szia 21 éves lány vagyok, még van 1 évem hárta az egyetemből, ezért lakom még itthon. De van egy komoly kapcsim, A Párom 26 éves, úgyvolt h költözünk, csak az anyja elvesztette az állását, ezért a Párom nem akar költözni, mert az anyjának kell segítenie pénzügyileg. És ez már egy éve tart...
nagyon szeretnék már elköltözni, mert néha az anyja az örülete kerget, mikor ott vagyok, és egyáltalán nem akarja elengedni a fiát. Én úgy gondolom, h amint lesz egy komoly kapcsolat akkor kell elköltözni otthonról, és külön a szülőktől, és élni a saját életünket!
Szia!
10 éves koromig a szüleimmel a nagyszüleimnél laktunk, utána költöztünk saját házba, tehát ők 30 éves korukig a szülőkkel laktak. Akkor még nem volt divat ez a lakbérkérés és egyéb ocsmány dolgok, a szülők segítették a gyereküket ott ahol tudták, nem kihasználták. Egyébként fantasztikus jó volt mamáékkal lakni, nagyon jó gyerekkorom volt, soha semmi probléma nem származott, a házimunkát anya és mama megosztotta, ők is nagyon örültek, hogy ott lakunk.
Én jelenleg 21 éves vagyok, és itthon lakom. Nem dolgozom, egyetemista vagyok, a szak lehetetlenné teszi a munkavállalást a rengeteg gyakorlati óra miatt, szóval én ha akarnék sem tudnék elköltözni, de a szüleim nem is akarják, mert nem akarnak földönfutóvá tenni azzal, hogy a belemet kihajtom, mert éjszaka elmennék valami munkára, reggel 8-tól meg suli mindennap és akkor futná ki a pénzem az albérletet. Én sem lennék képes elküldeni a gyerekemet, csak akkor, ha a pénzét nem rendesen kezeli, hanem elissza, eljátékgépezi, hülyeségekre szétszórja ahelyett, hogy elkezdené építeni az életét. Szóval undorító ez a mai mentalitás, ez is közrejátszik abban, hogy a fiatalok nem mernek gyereket vállalni. :( Szomorú, hogy ide jutott a világ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!