Szerintetek mi baja lehet?
A 16 éves fiammal a kapcsolatunk sokat romlott, de az okát nem tudjuk. Valamelyik héten háromszor volt az igazgatónál, engem is behívtak, sokat rontott, szinte mindenbe beleköt és mindenkinek visszabeszél. Alig jön ki a szobájából a múltkor bementem a szobájába és durván viselkedett velem, ráadásul egy disznóól lett a szobája (eddig se szeretett összepakolni de most már még a szokottnál is rosszabb). Látszik rajta, hogy ideges és feszült. Minden nap amikor hazajön lerakja a táskáját és elmegy aztán hazajön 6-7 óra körül de nem mondja meg, hogy hol volt. Ez nem kamaszkor. Az más volt.
Nem tudom van-e hozzá köze de kb 2 éve amikor voltam jósnőnél akkor azt mondta, hogy egy közeli rokonnal meg fog romlani a kapcsolat egy nem hétköznapi dolog miatt. Én most arra gondolok, hogy talán ez az. Szerintetek?
"Ez nem kamaszkor. Az más volt."
Pedig ez bizony az. Főleg hogy 16éves nem pedig felnőtt. És ez nem mulik el 1-2hét alatt.
a jósnős része baromság,énis mondok neked jópénzért amit csak akarsz...
kérdésre válaszolva: 16 éves,befolyásolható,valószinű olyan társasága lett,ami ezt hozta belőle ki
megoldás? igazából nincs,ha tiltod még rosszabb lesz,beszélgetni veled ugyse fog
esetleg vmelyik barátjával beszélhetsz akit ismersz,és normális
Nem kenyerem az indiszkréció, de azért szerintem meg kellene a távollétében nézned a szobáját, nincs-e valami drogra utaló dolog elrejtve? Nem ijesztgetni akarlak, de ez az elhúzódás, iskola elhanyagolása, antikommunikáció sajnos eléggé erre mutat!
Kívánom, hogy tévedjek!
Nem tudom a kérdésre a választ.
Csak a többieknek szeretném mondani h nem mindegyik jósnő a pénzre megy. Én eddig kétszer voltam és mindenben igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!