Mit kapnak a gyerekeid gyereknapra?
Hát én a gyerekeimről nem tudok nyilatkozni csak magmról :)
15 vagyok: én pénzt (elviekben csokit kapnék, de fogyizom T_T)
kisebb koromban játékokat+csokit kaptam :)
Tízévesn volt amikor anyummal egy hétig Bp-én voltm. Elvitt színházba, moziba, pizzázni, vidámparkba, vásárolni ilyesmi :)
Remélem segítettem :)
Kockásfülű nyuszi plüsst kapott (ma mentünk el együtt megvenni), mert ez volt a szíve vágya. (2 éves nagyfiú) Bár tulajdonképpen mostanában volt a névnapja is, és úgy volt, hogy összevont ajándékként kapja a csúszdáját gyereknapra, meg névnapra. Azonban ez a nyuszi már régóta téma volt, így végül megvettük neki... :)
A holnapi nap az övé, Apa is, én is csak vele foglalkozunk majd. Valószínűleg megnézünk egy fedett strandot is, mert imádja a vizet, igazi búvárkölök... :) Akkor a legboldogabb, ha egész nap ázhat, és valljuk be, mi is, így ezt az ajándékot az egész család élvezi majd. :)
Én semmit, úgyse tudják, mikor van. Anyám konferencián van, apám valami biznisszel van elfoglalva. Majd csendben ünnepelek.
16L
Mi elmegyünk a vidámparkba. 8 éves és még sosem volt, de az osztálytársai talán egy kivétellel már mind jártak ott, sokan nem is egyszer. Már tavaly is rágta érte a fülünket, de sajnos nagyon drága a belépő. De idén megvan és megyünk! Napok óta olyan izgatott, hogy aludni is alig tud :=) (az igazsághoz tartozik, hogy én sem voltam 16 éves korom óta és tegnap este óta hasmenésem van az idegességtől :=) )
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!