Mivel töltöttétek a mai napot, eddig? És mik mára még a terveitek?
Nincs benzinem, így itthon poshadok, tv, net, csajom hivogatása, ennyi
24 F
Én a Párommal és az Öcsémmel betonoztam:Párom keverte,én szállítottam,Öcsém húzta.Ütős kis nap volt,az eső is elkapott minket....
De mióta végeztünk,csak punnyadunk,és ha agyon ütnének sem csinálnék már mást!
És ez nem vicc :)
Reggel neteztem, ebédet főztem, amint felébredt a párom elmentünk vásárolni, a közeli kertészetben televásároltam magam, elültettem a növényeket, kiteregettem, ebédeltünk, délután takarítás ezerrel, majd a maradék növényemet is elültettem.
Ezután vacsizom, ágyneműt húzok, aztán megyek fürdeni és dögleni, közben meg várom az öcsémet és a barátait, ma nálunk alszanak a kölkök.
Felkeltem, takaritottam mert anyum munkában volt, apum a kertben, ezért megcsináltam.Kaját csináltam, ettem, pihentem, mert fájt a fejem.Közbe itt voltam, párommal beszéltem, zuhanyoztam, epret szedtem.Hát röviden ennyi.Most meg megyek mindjárt aludni, hiába korán van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!