Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ha rossz...

Normális, hogy ha rossz jegyet kapok nem járhatok edzésre?

Figyelt kérdés
Hetekig, honapokig nem járhatok. Szerintem ez hulyeseg. Eddig szerettem csinalni de mar nem mert nem tudok edzesre menni ezert le vagyok maradva es nagyon rossz. Szerintetek ez jo nevelesi eszköz? Szerintem nem. Ja és mindezt egy darab 2esért és egy darab 3asert. 14 eves vagyok

2017. okt. 17. 06:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem kellene emiatt mozognod (sőt, mozogni igenis kell), de ha nem tudsz haladni a tanulással, vagy nem is akarsz, akkor nem kéne olyan sokszor járnod.
2017. okt. 17. 19:17
 22/22 anonim ***** válasza:
70%
Nalunk is ez volt,ha rossz jegyet vittem 3as) mobil, internet, tv sztorno, es tancra se jarthattam. Versenyekre is mentunk, es mikor egy honappal kesobb bementem edzesre a sirogorcs kerulgetett, mert a tanarunk nem volt a legtoleransabb en meg le voltam maradva, mint a borravalo. Abba is hagytam, de azota banom, mert nagyon szerettem elotte. Nem tartom jo nevelesi otletnek. Vegyek el a telefont, uljenek le veled tanulni, de a ugy gondolom, a hobbijatol kegyetlen dolog eltiltani egy gyereket. Anyam a konyveimet is elvette anno, hogy ne olvassak a tanulas helyett. A mai napig nem ertem ezt, inkabb orult volna, hogy olvasok, es nem a gep elott ulol egesz nap. En biztos nem fogom ezt csinalni, ha szulo leszek.
2017. okt. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!