Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti elvennétek feleség...

Férfiak! Ti elvennétek feleségül egy olyan nőt, aki kijelenti, hogy sosem fog főzni rátok, mert nem tud?

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 19:56
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
92%

Ha szeretem, igen. Nem szakácsnőt keresek.

Egyébként miért olyan egyértelmű, hogy a feleségnek kell főzni?

Ha ez alapján választanánk párt, akkor a férfiak nagy része sose kelne el :)

2017. okt. 14. 20:14
 12/58 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem a 39%nal a pont.

Én se mennek hozzá senkihez alapból.

2017. okt. 14. 20:15
 13/58 anonim ***** válasza:
87%
Na most megkönnyebbültem a válaszoktól, mert én se tudok főzni, cserébe viszont gyönyörűen takarítok :D Mondjuk 5-öst nem értem, mi a franc közöd van hozzá, mennyi ruhát vesz, amíg elfértek tőle?
2017. okt. 14. 20:22
 14/58 anonim ***** válasza:
32%
Kéne a fenének ilyen. Hamár előre kijelenti, hogy sohasem fog főzni, az azt sugallja, hogy nem is akar, meg sem próbálja. Csodás minta lenne a gyerekeknek mondhatom ... Tehát a válaszom egyértelműen NEM venném el. Jogom van ezt írni, hisz az volt a kérdés, hogy az adott válaszoló elvenne egy ilyen nőt. Ízlések és pofonok.
2017. okt. 14. 20:35
 15/58 anonim ***** válasza:
90%

A feleségem egyáltalán nem tud főzni, hiába akar. Mindig elront valamit, hogy közel ehetetlen lesz a végeredmény, tehát én főzök, ha ráérek, ha nem értem rá főzni, vagy nincs kedvem, akkor pedig rendelünk valamit, vagy elmegyünk vacsorázni. Nem a főzéstudománya, vagy annak hiánya miatt vettem el őt, hanem mert szeretem.

Igazából becsülném az őszinteségét, mert a társadalmi elvárások alapján nehéz bevallania egy hölgynek, hogy nem tud főzni.

Mellesleg, ha az ember agglegény, attól még el kell látnia magát, tehát ha egyedül él, egy férfi is megtanul legalább alapvető ételeket elkészíteni.

2017. okt. 14. 20:36
 16/58 anonim ***** válasza:
83%

Bárki megtanulhat főzni, ha akar.

Ettől függetlenül azt veszem el, akit szeretek, akár konyhatündér, akár ehetetlen a főztje.

2017. okt. 14. 20:41
 17/58 anonim válasza:
12%
nem köszi
2017. okt. 14. 20:42
 18/58 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Ha nem tud főzni, az nem baj, de ne jelentse ki, hogy sosem fog tudni. Az egyszerű kaják elkészítéséhez nem kell olyan nagy tudomány. Sok kaja van, amit mindenki el tud készíteni, aki nem fogyatékos, de ha arra sem hajlandó, akkor ezzel a hozzáállással nekem biztos nem kéne.
2017. okt. 14. 21:02
 19/58 anonim ***** válasza:
92%

én például nem szeretek főzni.

szerintem dögunalmas. főzök (magamra, egyedül élek) de csak egyszerű kajákat, párolt cuccok, rizs, krumpli, főzelék, ilyesmik, nem készítek bonyolult cuccokat. sajnálom rá az időt... és unom.

és ismerek - nem is egy - két-három gyerekes anyukát is, akik egyáltalán nem főz. férjek főznek...ők nem tudnak, vagy mi? én is olyan családban nőttem fel, ahol elképzelhetetlen, hogy a nő ne a férfi és a család kiszolgálója legyen - hát kösz, valahogy nem igazán értékelem ezt a hozzáállást...

2017. okt. 14. 21:03
 20/58 anonim ***** válasza:
76%
Majd pucolhatja ő a krumplit.
2017. okt. 14. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!