Hazat keszülünk venni ferjemmel! Neztem egy dragat, most epül! A csaladfö problemaja egyedül az, hogy miert nem raknak bele beepitett konyhabutort ennyi penzert! Ilyenkor mivan?
10 milkóval kevesebb úgy a hitel.
Hej lesz még adósmentés ebbe az országba.
Azért is fura, mert egy férfi nemigen szokott a konyhával foglalkozni.
Ha csak nem olyan a családi felállás, hogy a férj felségterülete a konyha, mindig ő főz, ő mosogat (pl. mert ez a hobbija).
Kérdésedre válaszolva:
Ilyenkor az van, hogy a felek leülnek és megpróbálnak kompromisszumra jutni. Ha nem sikerül, akkor egyik házat sem veszik meg, hanem várnak, amíg akad olyan, ami mindkettőjüknek megfelel.
De az írod, amit te kinéztél, az is drága, pont ezért rágott be a férjed.
Nézzetek ki egy olcsóbbat, és lehet, hogy ott a beépített konyhabútor hiánya nem fogja zavarni.
ujepitesu lakasokba nem raknak konyhabutort es ha igen at a legolcsobb legrosszabb minosegut
egy jo konyhabutor beepitese nagyon kolcseges
en is igy vettem lakast, kineztem egyet az IKEA-ban, gondoltam OK, kibirom
aztan jottek hozza a pluszkoltsegek, kulon szallitas, kulon szereles, a szerelok nem kotik be a vizet, kulon kellett vizvezetekszerelot hivni, villanyszerelot, asztalost mert az IKEA-sok elrontottak ezt azt .....
volt a konyhabutor 500e, beszereles 300e es gepek 200e
jah es ez 10nm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!