Hazat keszülünk venni ferjemmel! Neztem egy dragat, most epül! A csaladfö problemaja egyedül az, hogy miert nem raknak bele beepitett konyhabutort ennyi penzert! Ilyenkor mivan?
Hát ez a "hadjuk" inkább rémisztő, mint aranyos.
És ez nem az okostelefon.
Én azért leülnék vele és megkérdezném, hogy esetleg nyert a lottón, hogy ennyire elhanyagolható összeg neki az a 10misi?
Egyébként azt remélem te is tudod, vagy legalább sejted, hogy itt piszkosul nem a konyháról van szó. Valami sumák van a háttérben, mert épeszű ember nem dob ki 10milliót csak így az ablakon, ha annak nincs valami nagyon komoly oka (vagy ha csak nem vagytok milliárdosok). Csak mondok valamit, nem lehet, hogy tartozása van? Úgy értem, hogy nem banknak, hanem ilyen rosszarcú egyéneknek, és azért kell azt a konkrét házat megvenni, és így az árban benne van a tartozás is?
Jó persze, ez elég valószínűtlen, de érted mire akarok kilyukadni. Valami nem tiszta itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!