Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apának nincs joga dönteni...

Az apának nincs joga dönteni az abortuszról?

Figyelt kérdés
Pár hete találkoztam itt egy kérdéssel! Azóta nem hagy nyugodni a téma! Sokan neki rontottak az apának, aki azért küzdött, hogy ne menjen a párja abortuszra. Vállalta volna, hogy szülés után egyedül felneveli a gyermeket. Miért érzik úgy sokan, hogy egy férfi nem kérhet ilyet. Hiszen az ő gyermeke is! Értem én, hogy egy nőnek szó szerint teher kihordani egy nem kívánt terhességet, de mi van a leendő apa lelkével? Háborgunk, ha egy nőt akar a párja abortuszra küldeni, de fordítva aljas, mocsok a férfi mert küzdeni mer? Én ezt nagyon igazságtalannak tartom! Azért mert nem az ő testében fejlődik a magzat, attól még az ő gyermeke is, akire ugyanúgy vágyhat egy férfi, mint egy nő.
2010. máj. 28. 22:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
50%
Valaki belinkelné az adott kérdést?Ha elolvasnám lehet h tudnék értelmes választ is adni.
2010. máj. 28. 22:33
 12/46 anonim ***** válasza:
86%
Ezek olyan etikai kérdések, amikre nem lehet igennel vagy nemmel válaszolni.
2010. máj. 28. 22:33
 13/46 A kérdező kommentje:
Nem a korábbi kérdést szeretném megvitatni. Csak abból kiindulva merült fel bennem a kérdés, hogy miért nem érti meg a társadalom az apát, aki próbál küzdeni. Miért ítélik el? Borzasztó nehéz kérdés, nem hiszem, hogy van rá jó, és mindenki számára elfogadható megoldás. (a történet szereplőinek nagyon örülök, hogy jól alakult a dolog. Remélem boldogok lesznek)
2010. máj. 28. 22:35
 14/46 anonim ***** válasza:
76%
Jól alakult? tönkretették szerencsétlen lányt egy életre, milyen érzés lehet, hogy mindenki ellened fordult, a barátod felcsinál aztán kötelez arra hogy szülj? nemtudom, én nagyon megdöbbentem hogy ilyen rossz vége lett a dolognak, remélem a kiscsaj eljut valahogy abortuszra.
2010. máj. 28. 22:37
 15/46 anonim ***** válasza:
57%
valaki belinkelné a szóbanforgó kérdést?
2010. máj. 28. 22:38
 16/46 A kérdező kommentje:

Ez alapján kezdett el kattogni az agyam. De nem ebben az ügyben szerettem volna állást foglalni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. máj. 28. 22:38
 17/46 A kérdező kommentje:
Ne kezdjünk azon vitázni, hogy az ő helyzetükben mi a jó! Légyszi! Ha vesszük a száraz tényeket, hogy adott egy férfi, egy nő, és egy magzat. A férfi vállalná a gyermek felnevelését, a nő nem. Ha a nő akarja a babát, és megszüli egyedül, felnézünk rá, és tiszteljük. A férfi ugyebár nem tudja megszülni, nem dönthet egyedül. De vállalná, hogy egydül felneveli, ha a nő megszüli. Ebben az esetben miért ítéljük el? Remélem érthető, hogy mi az ami engem foglalkoztat.
2010. máj. 28. 22:42
 18/46 anonim ***** válasza:
67%
Nem itéljük el ha ő felnevelné. Akkor itéljük el ha kényszeríteni próbálja a nőt. Egy szülés elég nagy dolog erre senkit nem lehet kötelezni. Sajnálom amíg csak a nők tudnak terhesek lenni addig senki más ne mondja meg, mert szerintem szörnyű lehet olyat tenni amit nem akarsz.
2010. máj. 28. 22:45
 19/46 anonim ***** válasza:
88%

"Hát igencsak furcsa lenne, ha az ÉN SAJÁT testem felett bárki más akarna rendelkezni!! Mondd, kérdező, normális vagy?"

Én erre csak azt mondanám, hogy rendben a nő dönt csak. De akkor a férfi azt is mondhatja, te akartad megtartani én léptem. Ilyenkor meg szinte látom ahogy a nőkből előtör a feminista és mocskos férfiak felkiáltással nekem esnek. De gondoljuk végig amikor a férfi ott hagyja a nőt a gyerekkel mocskos disznó, mert két ember kell hozzá. Amikor szintén a közös gyerekről van szó abortusz akkor meg a férfi maradjon ki belőle mert semmi köze hozzá? Ok, a nő dönt, de szerintem illik megkérdezni a férfi véleményét is, ha már ketten hozták össze.

2010. máj. 28. 22:46
 20/46 anonim ***** válasza:
85%
Az utolsóval 100%-ig egyetértek. 21/N
2010. máj. 28. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!