Mit vegyek a "legjobb barátnőmnek" 30. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, barátok vagyunk és valami maradandót szeretnék adni neki. Akár olyasmit, amit én csinálhatok... Segítsetek légyszi' :-)2010. máj. 28. 22:11
1/16 anonim válasza:
30-as sebességkorlát tábla? :):) Én komolyan örülnék egy ilyennek, ezerszer jobb, mint egy unalmas parfüm :):)
2/16 anonim válasza:
én jobban örülnék egy jó parfümnek, mint egy 30-as sebességkorlátozó táblának... mire jó? nem is poénos, és elcsépelt is.
3/16 anonim válasza:
Szerintem poénos, parfümöt meg állandóan lehet adni, komolyan én mindig azt kapok, szó se róla, örülök neki, de egy olcsóbb és kreatívabb ajándék több mosolyt csalna az arcomra.
4/16 anonim válasza:
Én unalmas parfümöt és elcsépelt ékszert kérek, mert jót tesz a nőiségemnek. A sebességkorlátozó tábla nálam kuka. Esetleg még egy jó kis masszázsnak is örülnék, agy teljes arckezelésnek a kozmetikusnál.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) valami maradandót szeretnék neki, de ha nem jut eszembe más Ű(vagy valakinek itt :-D) lehet marad az uncsi parfüm... nekem a harmincas tábla is tetszene, de ő nem olyan :-S
2010. máj. 29. 16:05
6/16 anonim válasza:
Az ékszer elég maradandó... egyik barátnőmtől (sőt kettőtől) kaptam festményeket, mindig eszembe jutnak, ha rájuk nézek a falon. De ehhez nagyon érezni kell a stílusát. ÉN örülnék még enciklopédiáknak, festőt albumoknak is. De még egy díszpárna, takaróval, néhány könyvvel is nagyon közel állna a szívemhez. -utolsó-
7/16 anonim válasza:
az ékszer tényleg jó ötlet. egy szép ezüstgyűrű vagy fülbevaló, és nem is feltétlenül olyan drága.
8/16 anonim válasza:
Vagy ha szereti magat sminkelni, vehetnel neki valami szep, markas sminkkeszletet.En nagyon orulnek neki:-) De az ekszer is jo otlet.
10/16 anonim válasza:
Tegnap volt unokabátyámnak is a 30. szülinapja, és Pénteken volt tartva. A felesége kitalálta, hogy "repítsük vissza" a 80 as évekbe, a gyerekkorába. És mindenki hozzon valami retró játékot, ami a gyerekkorára emlékezteti. telitalálat volt.Az előttem rók már elmondták. pl az ajándék mellé vehetsz egy képeslapot, mik voltak 1980 ban.Ha nincs pénzed, készíts retró cdt a 80 as évek slágereiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!