Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a "legjobb barátnőm...

Mit vegyek a "legjobb barátnőmnek" 30. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, barátok vagyunk és valami maradandót szeretnék adni neki. Akár olyasmit, amit én csinálhatok... Segítsetek légyszi' :-)
2010. máj. 28. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
30-as sebességkorlát tábla? :):) Én komolyan örülnék egy ilyennek, ezerszer jobb, mint egy unalmas parfüm :):)
2010. máj. 28. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
én jobban örülnék egy jó parfümnek, mint egy 30-as sebességkorlátozó táblának... mire jó? nem is poénos, és elcsépelt is.
2010. máj. 28. 22:21
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem poénos, parfümöt meg állandóan lehet adni, komolyan én mindig azt kapok, szó se róla, örülök neki, de egy olcsóbb és kreatívabb ajándék több mosolyt csalna az arcomra.
2010. máj. 28. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Én unalmas parfümöt és elcsépelt ékszert kérek, mert jót tesz a nőiségemnek. A sebességkorlátozó tábla nálam kuka. Esetleg még egy jó kis masszázsnak is örülnék, agy teljes arckezelésnek a kozmetikusnál.
2010. máj. 29. 08:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) valami maradandót szeretnék neki, de ha nem jut eszembe más Ű(vagy valakinek itt :-D) lehet marad az uncsi parfüm... nekem a harmincas tábla is tetszene, de ő nem olyan :-S
2010. máj. 29. 16:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ékszer elég maradandó... egyik barátnőmtől (sőt kettőtől) kaptam festményeket, mindig eszembe jutnak, ha rájuk nézek a falon. De ehhez nagyon érezni kell a stílusát. ÉN örülnék még enciklopédiáknak, festőt albumoknak is. De még egy díszpárna, takaróval, néhány könyvvel is nagyon közel állna a szívemhez. -utolsó-
2010. máj. 29. 20:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
az ékszer tényleg jó ötlet. egy szép ezüstgyűrű vagy fülbevaló, és nem is feltétlenül olyan drága.
2010. máj. 30. 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha szereti magat sminkelni, vehetnel neki valami szep, markas sminkkeszletet.En nagyon orulnek neki:-) De az ekszer is jo otlet.
2010. jún. 1. 17:41
 9/16 anonim válasza:
100%
Vibrátort mi mást???
2010. jún. 1. 18:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt unokabátyámnak is a 30. szülinapja, és Pénteken volt tartva. A felesége kitalálta, hogy "repítsük vissza" a 80 as évekbe, a gyerekkorába. És mindenki hozzon valami retró játékot, ami a gyerekkorára emlékezteti. telitalálat volt.Az előttem rók már elmondták. pl az ajándék mellé vehetsz egy képeslapot, mik voltak 1980 ban.Ha nincs pénzed, készíts retró cdt a 80 as évek slágereiből.
2010. jún. 1. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!