18 éves fiú vagyok, és legjobb barátomnak (aki szintén most lesz 18) valami ajándékot szeretnék venni szülinapjára, csak abszolút nincs semmi ötletem. Mit ajándékozzak neki?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 22:54
1/5 SirRasor válasza:
Szerintem egy tábla csoki bőven megteszi :) Meg hívd el mondjuk sörözni, de ez már megint olyan dolog, hogy emberre válogatja.
Te ismered, te tudod mit szeret...
2/5 anonim válasza:
ha nincs barátnője vegyetek neki egy guminőt ha iszákos akkor egy üveg piát ha szeret olvasni könyvet.
3/5 anonim válasza:
Nincs ötleted? A legjobb barátodnak hívod! Nem szoktatok beszélgetni? Ismerned kellene az ízlését, szokásait, vágyait!
Csak van valami aminek örülne! Nem fontos a drága dolog, én inkább valami személyes dolgot adnák! Ha nem tudsz mit kitalálni, rendezz neki egy meglepetés bulit, ha jól sikerül sokáig emlékezni fog rá!
5/5 anonim válasza:
Nézz itt körül: www.egyedimeglepi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!