Hány éves korodig kaptál ajándékot gyereknapra? Ill ha szülő vagy, a gyereked hány éves koráig vettél neki rá ajándékot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 20:54
21/24 anonim válasza:
mi is mindig kaptunk, régebben csokit, aztán már pénzt csokira, volt hogy tollasozó szettet, játékot, aztán kimentünk a népkertbe és csináltunk anyának valamit, most pénzt kapok,mert tudják hogy arra van szükségem, de holnap is kimegyünk a népkertbe és készítünk valamit.
nekünk is volt mindig minden:mikulás, húsvét, anyák napján még most is tesómmal hajnalban megyünk virágot lopni anyának. Az előttem szólónak igaza van:a szüleidnek mindig a gyereke maradsz!
25/L
22/24 anonim válasza:
Én lányomnak 16ig tervezzem utána feleslegesnek találom :-)
23/24 anonim válasza:
Én max. egy 60 ft-os csokit kapok, jó esetben fagyizás és ki is fújt. Sztem tök igazságtalan. Akarom mondani: a szülők sose mondják a gyereknek, hogy Boldog Gyereknapot vagy vmi. de nekünk kell mondani hogy Boldog Anyák napját! (nem azért mondom, mert nem jön szívből, csak úgy, egy érdekesség). Sztem igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!