Szeretnék ma este bemenni a barátaimmal a városba beszélgetni, hülyéskedni. Kb éjfélig.. Hogyan kérdezzem meg anyumat h biztosan elengedjen? Vagy ígérjek neki cserébe valamit? Vagy esetleg vmi kisebb hazugság? Szerintetek?
Hazugságot semmiképp se, mert az úgyis kiderül és akkor többé esélyed se lesz elmenni, az elvesztett bizalmat visszaszerezni majdnem lehetetlen.
2010. máj. 28. 17:41
4/17 anonim válasza:
Hány éves vagy mert ha 14 alatt akkor inkább ne is kérdezd ha fölötte akkor tegyél cserébe valamit!
5/17 anonim válasza:
hány éves vagy? :)
Egyébként amit az első írt jó ötlet. És szépen kérdezd. Az el akarok menni nálunk sose jött be. Bár annyit enyhültek h mostanában be tudom játszani a mikor jössz kérdésre h majd :P
Jó mulatást!
21/L
6/17 anonim válasza:
Hazudni nem érdemes!Ha lebuksz, oda a bizalom!Kérdezd meg tőle, hogy kienged-e, és ha igen, akkor előtte mit tudnál neki segíteni?!Ha nem, akkor is megteheted amit kér, lehet utána mégis kienged!egyébként mennyi idős vagy?
7/17 anonim válasza:
Amit az előzöek irtak, az jóötlet, ennél többet ugysem tehetsz :) Csak akkor kamuzz, ha nagyon fafejek a szülök, és akkor is csak ügyesen. Én okosan csinálom, még sosem buktam le. Tudomtudom, rosszgyerek vagyok =D
2010. máj. 28. 17:43
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) 15 éves vagyok. Amúgy nem sűrűn szoktam bulizni meg ilyenek ráérek még arra :)
éés a másik kérdés nem én vagyok :)
2010. máj. 28. 17:47
9/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy. A városban éjfélig nem csak mulatni lehet, hanem foglyul ejtődni is. Mérlegeld, hogy megéri-e szülői felügyelet nélkül. Ha idősebb vagy, akkor egyszerűen kérd meg, hogy engedjen el, ígérd meg, hogy nem iszol / drogozol, adj meg egy pontos időt, hogy mikorra érsz haza és vigyél magaddal telefont. Közben írj neki egy sms-t, hogy jól vagy és X időben haza fogsz érni.
Én mindig ezt csináltam és mivel megbízható voltam, el is engedtek. Bár én nem kószáltam a városban, inkább koncertre kéredzkedtem el a barátaimmal.
18/L
2010. máj. 28. 17:49
10/17 anonim válasza:
Áááhhh!Ne haragudj, de én nem engedném, hogy a mai világban a 15 éves gyerekem éjfélig az utcán csatangoljon!Ne lepődj meg, ha nem engednek ki!Azért sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!