Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme egy régi kapcsolat...

Van értelme egy régi kapcsolatot feltámasztani?

Figyelt kérdés
Igazából sosem volt jó mert túl lobbanékonyak voltunk mind ketten de most ugy érzem már érettebek vagyunk és én még mindig szeretem. hogyan közeledjek? van értelme?
2010. máj. 28. 15:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem volt különösebb ok egyszerűen mást vártunk az élettől. Elég akaratosak és önfejűek vagyunk nem voltunk képesek kompromisszumokra amire én most már lehet az lennék és ő sokkal nyugodtabb mint volt
2010. máj. 28. 17:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a közös múlt, emlékek, meg a régi szerelem, nagyon is összeköthet. azóta kalandoztatok, rájöttetek, hogy legjobb "az a rongyos régi".
2010. máj. 28. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Jól gondold át érdemes-e felmelegiteni a dolgot. Ülj le és ird össze a jó és a rossz tulajdonságokat, és aztán lépj.
2010. máj. 30. 18:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy akarod! :) Állj hát elé és mondd el, hogy mit érzel! Veszteni valód úgysincs...De ha nem tennéd meg lehet, hogy örökké bánnád!

Én is erre készülök egyébként, csak mi nagyon nem szépen váltunk el és először szeretnék bizonyítani neki, hogy már nem vagyok az a felelőtlen kis királylány, aki régebben voltam... :)

21/L

2010. máj. 30. 19:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a baj hogy én is egy felelőtlen kis elkényeztetett királylányka voltam akit a széltől is óvtak és valahogy a kis álomvilágomba éltem nem törődve azzal hogy ezzel őt megbánthatom:(:( De már sokat változtam
2010. máj. 30. 19:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Akkor egy cipőben járunk! :)

Hát próbálj meg közeledni hozzá...és ha látja rajtad, hogy megkomolyodtál, akkor remélhetőleg ő is nyitni fog feléd! :) Sok sikert!

2010. máj. 30. 19:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi és neked is! Remélem összejön ez az egész:)
2010. máj. 30. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, 16 évesen jöttem vele össze fél évet jártunk. Majd legközelebb 34 évesen találkoztunk és összejöttünk újra. Ugyanaz volt a probléma ennyi idő után is, mint anno, ellenben meg tudtam, milyen vele az ágyban:D

Egy szónak is 100 a vége, ha volt problématok, mérd fel, meg van e még, vagy meg lehet-e még. Ha igen, hagyd, mert csak sérülsz, szerintem.

2010. máj. 30. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Totál egyéni az ilyen. A melegítve csak a káposzta jó szöveg szerintem hülyeség pl., legalábbis ez nem kőbe vésett igazság. Mi 4-szer szakítottunk a párommal (most sem vagyunk együtt), de én remélem, összejövünk még. Csak fontos (szerintem) a fokozatosság, a dolgok kényelmes megbeszélése, összecsiszolása. No, mi lesz:-)?
2010. máj. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!