Van értelme egy régi kapcsolatot feltámasztani?
Egyértelmű, hogy akarod! :) Állj hát elé és mondd el, hogy mit érzel! Veszteni valód úgysincs...De ha nem tennéd meg lehet, hogy örökké bánnád!
Én is erre készülök egyébként, csak mi nagyon nem szépen váltunk el és először szeretnék bizonyítani neki, hogy már nem vagyok az a felelőtlen kis királylány, aki régebben voltam... :)
21/L
Utolsó vagyok. Akkor egy cipőben járunk! :)
Hát próbálj meg közeledni hozzá...és ha látja rajtad, hogy megkomolyodtál, akkor remélhetőleg ő is nyitni fog feléd! :) Sok sikert!
Én is voltam így, 16 évesen jöttem vele össze fél évet jártunk. Majd legközelebb 34 évesen találkoztunk és összejöttünk újra. Ugyanaz volt a probléma ennyi idő után is, mint anno, ellenben meg tudtam, milyen vele az ágyban:D
Egy szónak is 100 a vége, ha volt problématok, mérd fel, meg van e még, vagy meg lehet-e még. Ha igen, hagyd, mert csak sérülsz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!