Mit csináljak a bátyámmal? Egy brutális állat és minden fiút fenyeget, aki két lépésnél közelebb kerül hozzám.17/L
Nem érti meg, hogy amit csinál az már nem megvédés, hanem brutalitás. Ha buliba vagyunk és egy fiúval elkezd velem flörtölni ő rögtön ott van és megfenyegeti a fiút, hogy ha nem hagy békén meg fogja bánni. Erre minden fiú beijed, mert a bátyám egy kigyúrt állat.
Már többször volt olyan, hogy egy sráccal már tök jól beszélgettünk, esetleg már a randi is meg volt beszélve, de ahogy megjelent a bátyám minden vissza lett vonva, mert beijedtek a fiúk.
Szombaton egy fiú azt mondta a bátyámnak, hogy őt nem érdeklik ezek a fenyegetések. Erre a bátyám azt mondta, hogy erre a mondatára, akkor is gondoljon, amikor a törött kezével törölgeti a véres orrát és otthagyott minket.
A srác azt mondta, hogy úgyis csak mondja a bátyám ,mert így akar menőnek tűnni.
Azóta már randiztunk a fiúval és minden nagyon jó volt. Tegnap délután mondta a bátyám, hogy nek kell aggódnom,mert elintézte a srácot. Felhívtam a fiút,hogy mi történt és a bátyám úgy megverte, hogy eltörött az orra meg két bordája.
Mi közöd a bátyád magánéletéhez(vagy fordítva)? Nem tudsz egyedül elmenni szórakozni, ahol ő nincs ott? Itt kezdődik az alap probléma. Mindig a seggedbe van. A hiba okozója elsősorban ez.
A bátyó akkora verést érdemelne hogy nemcsak az orra és bordája törne el...
Ne haragudj, de én ilyen családba nem szivesen lépnék be, persze h elijednek a fiúk ha agyonveréssel fenyegetik őket. Miattam lehetne a csaj a világszépe is, van még rajta sok millió szép, én nem balhéznék fölöslegesen.
Ennyi.
Brutalitást csak mégnagyobb brutalitással lehet megfékezni.
direkt keress olyan srácot, aki még nála is erősebb és magasabb, és azzal járj néhány hónapig.
Az odáig oké, hogy a fiud nem jelenti fel, de a szülei mit szoltak a gyerekük orr és bordatöréséhez? Nem fogják a szülei feljelenteni a bátyádat?
Mert ha valaki az én gyerekemmel csinálná ezt...háát a párom ugy helyrepakolná a bátyádat, hogy összekakilná magát...sőt ne csodálkozz ha a szüleidnek is baja lesz ebből!
Én nem értelek. Engem is sokan akarnak megvédeni, de nagyon jól tudják mikor van rá szükségem, és mikor nincsen.
Neked kell ismerned a bátyád gyengéit, téged úgysem bántana. Ha meg nem akarod megoldani a dolgot, akkor miért kérdezed. Fel lehet jelenteni, igaz, nem érdemes.
Nem kell olyan helyekre járni, ahol ő is ott van.
Te is lehetsz ugyanolyan, mint ő, nem kell az engedélyét kérned ahhoz, hogy beleszólj abba, hogy csajozik. Verd ki a balhét a barátnője előtt, nem egyszer, akár többször is. Kicsit legyél határozottabb, mert ezzel a nyávogással, hogy milyen rossz már nekem, semmire nem mész.
Nem a legszerencsésebb helyzet, de nő vagy, meg kell tudnod oldani. Nyisd ki a szád, nem egyszer, hanem sokszor.
Nem tudom a barátom szülei, hogy reagáltak.
Az jónak tűnik, hogy ha csajozik odamegyek és leégetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!