Nektek az még beleférne, hogy évek óta nevelitek a férjetek előző kapcsolatából született gyerekét és három közös gyereketeket és kiderülne, hogy anyósotok lakást vesz a volt nőnek?
1. az anyós pénze, arra költi, amire akarja.
2. nem volt kötelező összejönni egy gyerekes férfival
3. nem volt kötelező három gyereket szülni
Kár, hogy csak azt nem írod le, hogy végül is miért vette meg a lakást és miért lakhat benne a volt feleség?
Valami hiányzik a történetből.
Talán a nő egyébként az utcára kerülne és ezért engedte meg, hogy a lakásában lakjon??
Anyóssal jóban vagytok, összejártok? Férjed mit szól ehhez?
Nekem egyébként beleférne, hogyha lenne egy üres lakásom, akkor átmenetileg megengedjem olyannak, akin segíteni szeretnék, hogy ott lakjon. És nem adnám el a lakást, amit talán befektetés miatt, talán, hogy biztonságban érezzem magam, megvettem, azért, hogy a fiam hitelét kifizessem.
Ha annyira szereted azt a gyereket, miért nem örülsz hogy kapott a nagyanyjától egy lakást? Tudod mekkora segítség lesz ez majd neki elkezdeni a saját életét? Tudod milyen lakás árak vannak? Sztem miért van annyi mama hoteles fiatal? Szórakozásból?
Amúgy meg nem egyedül neveled a gyerekeket(jobb esetben), hanem a férjeddel együtt.
Látom, nem akarod leírni a részleteket. :)
Valahogy csak szóba került, hogy ott lakik, csak tudjátok valahonnan. Csak némám néztetek anyósra, amikor elmesélte?? A férjed se kérdezett semmit anyóstól, amikor kiderült? Nem túl életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!