Ikres sztorikat aki tud mesélje el!?
az ikrekkel kapcsolatban minden érdekel
főleg vicces sztorik
érdekességek
különleges ikerpárok
megtudod e a körülötted élő ikerpárokat külömböztetni vagy bármi más
Nekem van egy ikertesóm!
Totál hasonlítunk,és nagyon bejött nekem egy srác,és a tesómat küldtem oda,hogy kémkedjen,stb..És a srác neki mondta el,hogy mit érez irántam,mert azt hitte,hogy én vagyok,és majdnem tesómat csókolta meg!:D
de még mázli hogy tesómnak nem jön be a srác! (Aki a mostani pasim!):D
15L
Apukám és a tesója egypetéjű ikrek, viszont őket ránézésre - szerintem - könnyű megkülönböztetni. Az ismerősök rendszeresen keverik őket. A hangjuk viszont tök egyforma. Emlékszem, hogy még kicsi voltam, és apukám elment otthonról, majd hamarosan bejött a lakásba az ikertesója, beköszönt, én meg nagy lelkesen futottam elé "Apuuu!" felkiáltással, és nagyon meglepődtem, hogy nem is apukám jött.
20/L
Nem vicces, de érdekes sztori, az ikrekhez kapcsolódik.
Bátyámnak volt egy ikertestvére ( Egypetéjűek ), aki sajnos 4 hónapos korában meghalt. A második neve Gergely volt én meg pont a halála után kb. 1 évvel Gergely napon születtem ( máj. 9-én ). Szerintem érdekes egybeesés.
Nekem is volt ikertesóm de sajnos nem ismerhettem meg.Anyukám leesett a lépcsőn mikor terhes volt és ő meghalt.:( Abban az időben (78) nem is tudták,hogy ikreket vár csak hallották a szívhangot sztetoszkóppal és nem volt semmi gond...Óriási szerencsém volt meg anyukámnak is,hogy nem lett bajunk.
Eszembe jut néha,hogy milyen lenne.Fiú lett volna vagy lány.Nagyon sajnálom,hogy nem születhetett mg.:(:(
Mikor terhes lettem azt reméltem,hogy ikreket várok de nem így lett.Talán majd a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!