Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ikres sztorikat aki tud...

Ikres sztorikat aki tud mesélje el!?

Figyelt kérdés

az ikrekkel kapcsolatban minden érdekel

főleg vicces sztorik

érdekességek

különleges ikerpárok

megtudod e a körülötted élő ikerpárokat külömböztetni vagy bármi más

2010. máj. 27. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem van egy ikertesóm!

Totál hasonlítunk,és nagyon bejött nekem egy srác,és a tesómat küldtem oda,hogy kémkedjen,stb..És a srác neki mondta el,hogy mit érez irántam,mert azt hitte,hogy én vagyok,és majdnem tesómat csókolta meg!:D

de még mázli hogy tesómnak nem jön be a srác! (Aki a mostani pasim!):D

15L

2010. jún. 7. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Apukám és a tesója egypetéjű ikrek, viszont őket ránézésre - szerintem - könnyű megkülönböztetni. Az ismerősök rendszeresen keverik őket. A hangjuk viszont tök egyforma. Emlékszem, hogy még kicsi voltam, és apukám elment otthonról, majd hamarosan bejött a lakásba az ikertesója, beköszönt, én meg nagy lelkesen futottam elé "Apuuu!" felkiáltással, és nagyon meglepődtem, hogy nem is apukám jött.

20/L

2010. jún. 7. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem vicces, de érdekes sztori, az ikrekhez kapcsolódik.

Bátyámnak volt egy ikertestvére ( Egypetéjűek ), aki sajnos 4 hónapos korában meghalt. A második neve Gergely volt én meg pont a halála után kb. 1 évvel Gergely napon születtem ( máj. 9-én ). Szerintem érdekes egybeesés.

2010. jún. 7. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ikertesóm de sajnos nem ismerhettem meg.Anyukám leesett a lépcsőn mikor terhes volt és ő meghalt.:( Abban az időben (78) nem is tudták,hogy ikreket vár csak hallották a szívhangot sztetoszkóppal és nem volt semmi gond...Óriási szerencsém volt meg anyukámnak is,hogy nem lett bajunk.

Eszembe jut néha,hogy milyen lenne.Fiú lett volna vagy lány.Nagyon sajnálom,hogy nem születhetett mg.:(:(

Mikor terhes lettem azt reméltem,hogy ikreket várok de nem így lett.Talán majd a második.

2010. jún. 11. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédban lakik egy srác akinek van egy ikertesója. 22 évesek, rohadt jól néznek ki és kedvesek :D. Szerintem az érdekes, hogy mind a kettőjüknek ugyanott vannak hegek. Az a jó bennük, hogy nem lehet rájuk haragudni :D rád néznek a boci szemeikkel és nem tudsz haragudni :D. Én bírom őket...de az öregek nem nagyon...ja és kreatív mind a kettő, hát még ha együtt vannak :D
2010. jún. 12. 08:57
 16/17 anonim válasza:
Engem mindig felvidít, ha ikreket látok. Olyan viccesek, ahogy ketten vannak 8). Még ha teljesen ellentétes személyiséggel is rendelkeznek, az csak még érdekesebbé teszi őket x). Elég ritkán látok az utcán ikreket, az ismerősi körömben pedig nincs, úgyhogy mindig szívesen "látom" őket :D.
2016. nov. 15. 05:16
 17/17 anonim válasza:
Nekem js van egy ikertesóm csak én lány vagyok, ő meg fiú. Nálunk az az érdekes hogy cseppet sem hasonlítunk egymásra, még testvéreknek se tudnak sokan elképzelni. Tavaly még a tesóm fél fejjel alacsonyabb is volt. Amikor megkerdezték hogy hanyadikosak voltunk, ugyanazt mondtuk, és nem értették. "Mármint 2 évvel idősebb nem?" Nem, 2 perccel😅
2021. nov. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!