A férjem sokszor olyan utálatos és indulatos. Hogy szoktassam le erről?
Nálunk is ez van. Ezért tudok hozzászólni.
Oka nálunk: férjem labilisabb idegrendszere (gyógyszert szed rá - pszichiáter írta fel). Egy ideig én sem láttam, sőt ideális pár voltunk, mert én mindig "erős" partnere voltam, olyan értelemben, hogy az én idegrendszerem rendben volt. Később kiderült, második anyát akart magának, de mire ez kiderült, már megszületett első gyerekünk. Ő sem képes elviselni semmilyen negatív gyerekmegnyilvánulást (pl. sírás).
Ok 2. feszített munkatempó, ami társulva a kevésbé terhelhetőséggel, igencsak nagy feszültségeket okoz.
Ok 3. kezd az én idegrendszerem is meginogni. Azaz egyre kevésbé tolerálom ezen megnyilvánulásait.
Következmény: összeütközések, fáradás. Gyerek is nyugtalanabb.
Eredmény: még nem játszottuk le. Lehet, hogy mi is befejezzük előbb-utóbb. De van azért bőven pozitív eredmény is, mert amióta ellenállok neki (pl. nem én megyek ki a szobából a gyerekkel, ha sír, hanem őt küldöm, ki, ha nem bírja elviselni. Sőt külön szobában alszunk már, hogy ne zavarjuk egymást.), szóval amióta "sarkamra álltam" azóta igyekszik visszavenni a stílusból. Komoly erőfeszítéseket tesz magában, hogy ne legyen agresszív. Én ezt értékelem. Ha sikerül végigjárnia, ill. végigjárnunk ezt az utat, akkor együtt maradunk, de az is lehet, hogy a vége előtt elbukunk.
Sajnálom. Amikor az ember párt választ, sokszor egyenlő az a zsákbamacskával.
hát szerintem az ilyen nem férfi meg apa, hanem egy önző k*cs*g, olyan mint egy hisztis p*csa.....nincs felelősség meg szeretet benne, én nagyon alacsonyra tartom az ilyen embereket.....lehet lepontozni de erről ez a véleményem ...!!
25/F
Az én férjem,is hirtelen,és ingerlékeny.Amikor felhorkan nem szólok rögtön,hiszen csak rátennék egy lapáttal.Megvárom amíg lehiggad,figyelem ahogy a gyerekkel foglalkozik,és amikor eljön a kellő pillanat,mert nem érti a gyerek viselkedését,akkor elmondom neki az "okos" véleményem,hogy mégis mire számítasz azok után,hogy kiabáltál vele,türelmetlen voltál stb...
Ha higgadt jobban felfogja,és meg is bánja.
Mondjuk apa és apa között is van különbség,az enyénmég mindig jobb,mint a
a falszomszédom,akit szoktam hallani üvölteni a feleségével, amikor sír a gyerek,hogy fogd már be a pofáját,mert állandóan ugat!Legszivesebben átlépnék,és leszakítanám a fejét!!!
már megbocsáss, de amikor hozzámentél feleségül, és terhes lettél tőle, akkor milyen volt?
maga a tökéletesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!