A férjem sokszor olyan utálatos és indulatos. Hogy szoktassam le erről?
Szia. Nincs valami betegsége (mentális?) amiről nem tudsz? (pld. depresszió, vagy pánikbetegség, stb?) Mármint a férjednek. Az lehet kiváltója az agresszív megnyilvánulásoknak. Nagyon sajnálom a picikét, mert neki tényleg az kéne, hogy anya és apa a biztonságos háttér... És ebből most apa nincs meg (teljesen).
Vagy pedig ha öröklött az indulata, azzal meg nem igen tudsz mit kezdeni... Max. ha nagyobb lesz a gyerek, akkor majd már nem lesz ilyen kiélezett a helyzet.
Ne mondjátok már, hogy nem nem nem kell neki megváltozni, meg leszokni erről a magatartásról. Abszolút deviáns viselkedés, a kérdezőnek kvázi van még egy gyámolításra szoruló gyereke. Egy nyafogó sértődékeny,hisztizsák. Ez a te férjed kérdező. Nagy hiba volt szülni neki, de hát késő bánat. Nem fogom azt tanácsolni, hogy üljetek le, beszéljétek meg. Nem fog használni. Én összecuccolnék, lehet, hogy csak egy másik szobába, és akkor szóljon a férjem hozzánk, ha majd tisztában van vele, hogy hogyan viselkedik egy apa és egy férj, ő ugyanis az, ha nem tűnt volna fel neki.A kicsit pedig örök életre elvadíthatja magától, hihetetlen, hogy annyira kretén, hogy nem bírja ezt felfogni.
Még az jutott eszembe, hogy írod, hogy kb fél éve megy.Talán történhetett vele valami, amit ki kellene nyomoznod, ha máshogy nem megy ,akkor szakember segítségével.
Te, nem ugyanaz a férjünk?! (-:
Szerintem tök éretlen az apaságra, de most már mindegy. Az enyém olyan éretlen volt, hogy el se tudta képzelni, mi az, míg meg nem született.
Most van 2 durcás gyereked! Szerintem nem változik...
22:14 Hol olvastad azt, hogy nem kell neki megváltozni?
Én azt írtam, hogy leszoktatni buta kifejezés, megváltoztatni valakit szinte lehetetlen a delikvens akarata nélkül. Utat mutathat a kedves kérdező, de minden más a férje döntésén, akaratán múlik. Én más kommentjében sem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!