Valóban szemét dolog tőlem, hogy nem fogadom el az
unokatestvérem szoptatós képeit?
Figyelt kérdés
Aktívan használom a facebookot. Egy ideje azt vettem észre, hogy az unokanővérem szoptatós képei árasztják el az idővonalamat. Félre értés ne essék, imádnivaló a babája, de nem vagyok kíváncsi öt percenként a meztelen mellére. Szépen csendben letiltottam a megosztásait, semmilyen megjegyzést nem tettem rá. Később egy szervezés alatt álló családi eseményről írt ki információt, amit természetesen nem láttam. Mikor ez kibukott, elmondtam neki élőszóban, hogy engem ez az egész nagyon irritált. Erre az egész család előtt nekem esett, hogy én micsoda szemét vagyok, mert nők ezrei élnek szégyenkezve eme természetes dolog miatt és én képes vagyok így "belerúgni" ahelyett, hogy támogatnám. Meg hogy biztos csak irigy vagyok, mert ő bátor, én pedig "nem merem az életemet szabadon élni" plusz nekem nincs még gyerekem ezért én ezt "nem tudhatom". Mi ez a hülye divat manapság? Miért kell az arcunkba tolni ezt a "természetes dolgot"?
Nem reagálod túl? Ha kitette a képeket nem lehet olyan merész. Hol lehet megnézni?
2017. szept. 13. 20:23
12/17 anonim válasza:
Szerintem addig nincs gond, hogy nem akarod más szoptatós képeit nézegetni.
A gond ott kezdődik, hogy talán nem úgy kellett volna közölni hogy téged "irritál" az ilyesmi, simán lehetett volna értelmesen is közölni.
Az meg hogy nekiállt az egész család ezen vitatkozni csak azt jelenti hogy egyikőtök hülyébb mint a másik.
2017. szept. 13. 21:11
13/17 anonim válasza:
Jól tetted, én is letiltom a hülyeségeket posztolók idővonali bejegyzéseit, mert nincs kedvem a 15. akármit nézni.
Az meg, hogy flháborodik, az ő dolga, mondd meg neki, ne higggye, hogy bárki is kíváncsi az ő mellére... :D
2017. szept. 13. 22:06
14/17 anonim válasza:
Leginkább 2-es válaszolóval értek egyet, éspedig azzal a fölvetésével, hogy aki nem olvassa el a FB-üzeneteit, az nem is értesül a családi eseményekről? És számon kérik ezt rajta?
Gondolom nem 40 családot (~100 embert) kell értesíteni ilyenkor. Hanem max. 3-5 családot, családonként elég egyvalakit, aki otthon elmondja a többieknek. Nos, én elvárnám, hogy ilyenkor telefonáljanak, ha tényleg fontos nekik, hogy ott legyek. Ha nem, akkor írogassanak, ahova akarnak, aztán vagy észreveszem, vagy nem.
2017. szept. 14. 12:11
15/17 anonim válasza:
Nekem nem a szoptatással lenne a bajom, hanem azzal, hogy sok kisgyerekesnek rettentően leszűkül a világa erre, hogy neki gyereke van. Érthető, hogy miért, de attól még nem kell ezt sorozatban közölnie velem. Normális ismerős kiposztolja, hogy született egy gyereke, aztán kb. a következő már az szokott lenni, amikor járni tanul a gyerek. Nemnormális ismerőstől meg naponta jön tizenöt kép, hogy "Bécike ma ilyen fejet vágott szopizás közben", és persze, hogy letiltom a viharba, nem szoptatásellenességből (bár szerintem ezt a szopimániát is túlzásba viszik a neten), hanem mert azt is letiltottam egy idő után, aki mindennap az éttermi kajájáról posztolt, meg aki a macskájáról tol ki napi húsz képet.
2017. szept. 16. 15:51
16/17 anonim válasza:
Gondolom előtte is csak facebokon játszottátok h hu de joban vagytok ezeknél borul ki elobb a bili h közben utálják egymást és hányingerük van ha a másikrol vmit látnak..
2018. szept. 19. 18:04
17/17 anonim válasza:
Mert ha egy család jo viszonyt ápol van telefon személyes találkozás, és nem a facen kell hirdetni az eseményt--
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!