Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Katona szeretnék lenni, de a...

Katona szeretnék lenni, de a tanáraim, és a családom is le akar beszélni róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet, hogy iskolában megkérdezte a matektanárom, hogy mi szeretnék lenni. Mondtam, hogy katona. Azt mondta, hogy ahhoz több matekot kéne tanulni(3-mas vagyok belőle), és nem is állna jól. Pedig, csak védeni szeretném a hazám. Édesanyám szerint, nem állnám meg a helyem. Édesapám támogatna benne. 5 éve küzdősportolok, és azon kívül minden másnap járok ki futni. Szerintem, elég jó fizikumú vagyok. 16/F
2017. szept. 11. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Írj rám ha gondolod, jövőre megyek kiképzésre:)
2017. szept. 12. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Elég kemény a fizikai része és sokan ki is esnek még az elején. Maga a kiképzés nem egy leány álom, elég sokat kell futni pl...arra nagyon rá kell gyúrni. A matek meg senkit nem érdekel. ;)

A fizetésed sem lesz olyan hűű de magas, pláne az elején.

2017. szept. 22. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

"Abba meg ne eld bele magad hogy veded a hazat. Ez is csak egy munkahely, csak valamivel masabb mint gyarba dolgozni."

Mivel itt a hangzatos -védem a hazámat- szólamok mögött a valóságban csak évtizedeken át tartó sumákolás és naplopás áll, persze az adófizetők pénzén.

2017. szept. 27. 06:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A katonaságnál is csomó különféle feladat van, van ott sofőrtől kezdve ápolón át szakácsig minden. Nyilván, ha jobb jegyeid vannak, jobb szakmád van, esetleg egyetemre is mész, komolyabb feladatokat tudsz kapni. Szerintem olvass utána, hogy milyen lehetőségek vannak. Pl ha megtanulsz idegen nyelveket, akkor külföldre is eljuthatsz.
2017. szept. 27. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor leszel jól kereső katona?

Érettségi.

Nyelvvizsga közép vagy felsőfokú nyelvvizsga akár több nyelvből. (+30ezer forint azért nem semmi)

Egymásra épülő vagy kapcsolatban lévő szakma,de leginkább diploma (diplomások mégtöbbet kapnak)

UTÁNA jelentkezz katonának - ha utána is van kedved.

Kezdő fizetésed lesz vagy 250 ezer. :D

2017. szept. 27. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Amúgy a jelenlegi határvédő rendőrök jobb kajákat kapnak mint a katonák. Ők már szétunják a fejüket a sok babkonzervtől. :D

https://www.youtube.com/watch?v=PqdVvUksomI

2017. szept. 27. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Milyen tanár az ilyen, h közli, h nem állna jól? Barmi akarsz lenni, barmiben latod a celodat, egy tanarnak tamogatnia kellene benne.

Anyukad sem kedves hogy azt mondja, hogy nem allnad meg a helyed...

Nem tudom. Ha ezt szeretned, akkor fekudj ra, és csinald, es tegyel ra magasrol, hogy ki mit mond.

2017. okt. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!