Hogy mondjam meg anyunak, hogy elakarok költözni?
Az a helyzet, hogy szüleim elválltak és most anyukámmal élek. A házunkat eladtuk, eközben apu épített magának. Anyu is elkezdte de nem haladunk már 2 éve. Még a tető sincs rajta. Most egy három szobás lakásban lakunk. A testvéremmek egy szobában vagyok. Nagyon nem bírom már. Nem hívhatom egyik barátomat se fel. Apánál van saját szobánk és ő mondta, hogy oda bárkit hívhatok és hogy ha van kedvem nyugodtan leköltözhetek. Mondjuk én is szeretnék többet lenni vele, mert ez a két hetente két nap nekem nagyon kevés.
Annyira szeretnék saját szobát, de nem hiszem, hogy az épülő házunk erre az évre kész lesz. Nem bírom ki ebben a kicsi lakásban.
Tudom, hogy gyámügy stb. de apu mondta, hogy ha leakarok menni hozzá akkor ő elintézi. Szerintem anyu nem csinálna semmit, mivel tudja, hogy nekünk is jobb lenne ott.
Hogy mondjam meg neki, hogy leszeretnék menni? Félek, hogy kiborulna és csak veszekedés lenne belőle.
13/L
Én meg tudlak érteni. Szerintem ülj le anyuddal, és mond el, hogy mi zavar a mostani helyzetben, és hogy szeretnél ezen változtatni. DE elsőzör próbáljatok valamit kitalálni, hátha sikerül valamilyen más megoldást találni rá, és csak a legutolsó megoldás legyen a költözés.
25/F
Valahogy nem tudlak sajnálni, hogy ilyen "kicsi" házban laksz... Abban mi meg nem tudunk segíteni, hogy többet találkozz apuddal. Erről a szüleiddel kell beszélned, de még ők se csak a hasukra csapva döntenek.
Amúgy ki van a 3. szobában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!