Mit tudok csinálni, ha anyu azt szeretné, hogy szinte mindent a kevés kis pénzemből intézzek magamnak?
Tanulok még, de ösztöndíjjal, mert szakmát tanulok.
Van pár ezer forint ösztöndíjam, és azt gondolja anyu ez olyan mint egy fizetés, ha felhozom, hogy nekem is ennek kellene valamit, (ez pl akkor, ha valamit kiveszek a hűtőből, és jön , hogy az kell tesómnak, vagy éppen párjának), a fejemhez vágja, hogy vegyek magamnak, van nekem pénzem, amit nem értek hogy gondolhat, nem fizetéssel azonos összeg, hogy nekem mindenre legyen pénzem.
Akármit megkívánok, jön, hogy vedd meg hozzá az alapanyagokat, stb...
Arról lövésem sincs , miért nem beszél, hogy akkor odaadja hozzá a családit, és az árvaságit, kb 40 ezer forint... Vegyek meg magamnak mindent, vagy rendszerint valami nem marad, és mondjuk valami sima vajas kenyér, vagy szalámit tudok max enni, de a 40 ezer forintot nem adja oda, hogy magamnak vegyek én alapanyagokat ahhoz amit megfőznék..Persze,mert így anyagilag megéri neki, elég kényelmes...
Kedves #27, ha te két lábon járó lexikonnak érzed magad, akkor legalább jól csinálnád. Lehet, hogy tovább kellett volna olvasni a Google első találatot.
KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK NEM KÖTELESEK FIZETNI A SZAKMAI GYAKORLATÉRT (még ha összefüggő is - ami egészen pontosan 6 hetet jelent). Csak magánvállalkozásokra vonatkozik ez a fajta kötelezettség.
(Az már más kérdés, hogy aztán az állami szerv végül fizet-e "önszorgalomból" és ha igen, mennyit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!