Mit tudok csinálni, ha anyu azt szeretné, hogy szinte mindent a kevés kis pénzemből intézzek magamnak?
Tanulok még, de ösztöndíjjal, mert szakmát tanulok.
Van pár ezer forint ösztöndíjam, és azt gondolja anyu ez olyan mint egy fizetés, ha felhozom, hogy nekem is ennek kellene valamit, (ez pl akkor, ha valamit kiveszek a hűtőből, és jön , hogy az kell tesómnak, vagy éppen párjának), a fejemhez vágja, hogy vegyek magamnak, van nekem pénzem, amit nem értek hogy gondolhat, nem fizetéssel azonos összeg, hogy nekem mindenre legyen pénzem.
Akármit megkívánok, jön, hogy vedd meg hozzá az alapanyagokat, stb...
Arról lövésem sincs , miért nem beszél, hogy akkor odaadja hozzá a családit, és az árvaságit, kb 40 ezer forint... Vegyek meg magamnak mindent, vagy rendszerint valami nem marad, és mondjuk valami sima vajas kenyér, vagy szalámit tudok max enni, de a 40 ezer forintot nem adja oda, hogy magamnak vegyek én alapanyagokat ahhoz amit megfőznék..Persze,mert így anyagilag megéri neki, elég kényelmes...
Ma.18:27!
Mégis hogyan jutottál arra, hogy egy fő rezsije 40.000Ft?
Vélemenyem szerint plusz egy fő a családban max 5000 Ft- ot dob a költségen.
Vagy szerinted ha egy egyedülállónak 30.000Ft a rezsije akkor egy négytagú családnak 120.000Ft?
Érdekesen számolsz.
Tipikus, főleg amikor gyerektartasról van szó, hajlamosak egyesek a gyerek rezsijét 20-30 ezer forintban megállapítani.
A családi és árvasági is eleve főleg a gyerekruháira, tanultatására van. Lényeg, hogy a gyerekre.
A gyerek rezsije nagyon, nagyon max, ha egész nap gépezik és napi 2x fürdik akkor is csak 15 000 Ft.
Egy ember életbenmaradásához, nagyon a minimumon napi 500 Ft kell. Az havi 15 000 körül van.
Szóval 10 000-ből éhen hal.
Én volt, hogy 2 hónapig a 13 200 forintos családimból éltem (ugye az összesen 26 400 Ft), de a hónap végeken ételosztásra kellett járnom.
És napi 800-1000 kalória között vittem be.
Az ilyen embert mint a kérdező anyukája én nem nemvezném szülőnek, le lehet pontozni!
A hobbi meg édesség tényleg csak pénzkidobás.'
Valóban, de akkor semmit nem kaphat az ember? Tehát néha egy-egy csoki, illetve hobbin értem azt, hogy vettem hajvasalót vagy valami olyan cuccot, ami nem kell az életben maradáshoz feltétlen, na de, ez a kis pénzem erre lenne, csak nem tetszik neki, hogy ezt nem a kajámra kajára költöm.
Kedves #16, leírta. 10 ezer forint.
Hallod, anyád nem normális. Én inkább azt csinálnám akkor, hogy megmondanám anyámnak, hogy odaadom azt a 10 ezer forintot, de akkor szépen fedezze nekem a ruhát + kaját, ahogy előtte, hiszen te "temérdek sok" pénzt adsz le neki. Mindjárt nem úgy állna a szája, még hogy 10 ezerből... mit képzel ez? LoL.
"Ugyanis elöfordulhat, hogy a kárdezö amit és amennyit megenne, az a családnak komoly problémákat okozna anyagilag"
:DDDDDDDDDDD uristen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!