Egy agresszív hajlamú emberrel, aki könnyedén fel is húzza magát mit lehet kezdeni? Vagy lehet-e ezt a helyzetet valamilyen módon kezelni?
Figyelt kérdés
Páromról van szó, tehát Én, mint élettárs mit tehetek?2010. máj. 25. 19:47
11/15 Tőkésréce válasza:
hát vagy megszoksz vagy megszöksz... arra hogy változzon, ne számíts, mert az nem egyszerű dolog csak úgy
12/15 anonim válasza:
Nem provokálom, ha látom hogy tiszta ideg, akkor ráhagyom amit mond és nem kezdek el vitázni vagy élcelődni. Már megtanultam..így nyugalom van.
13/15 anonim válasza:
Agresszív embernek hiába kedveskedsz, mert annál inkább úgy érzi, hogy az aggresszivitása jogos, hiszen kedvességgel fogadták.
Több oka lehet az ilyen viselkedésnek. Pl. Lappangó egészség problémák, mint magas vérnyomás, a máj betegsége, stb. Van aki egyszerűen olyen vérmérséklető, rendszerint az alacsony, kissé duci, kiváló fizikai felépítésű férfiak.
Amit tehetsz, az lelki intelligenciát igényel részedről. Sem elfogadni nem lehet, hogy agresszív a párod, sem opedig szembefordulással fokozni benne az agresszivitást. Fegyelmezned sem lehet, mert már gyerek kora óta fegyelmezik a szülők, meg az iskola, és lám, mi lett az eredmény.
A "Veszekedés elleni pirulák" már többeknek segített, próbáld meg te is. [link]
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! Rengeteg igazságot írtatok,amikkel jómagam is egyet értek. Nálunk az a problem,hogy próbálkoztam Én már mindennel,de ha csöndben vagyok is spanolja magát tovább,kötekszik. Régen még ez elég volt,hogy abbahagyja és lecsendesedjen magában,most meg már hiába maradok csöndben...szóval a legjobbnak tűnő védekezési módszer sem válik már be.
2010. máj. 27. 14:50
15/15 A kérdező kommentje:
Ja és az utolsó válaszolónak egy nagy piros pont ezért az olvasmányért,ez az amire szükségem van...:) Erre a világnézetre...
2010. máj. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!