Lehet valakit annak ellenére szeretni, hogy megcsaltam?
Igen, lehet! De nagyon csúnya dolog.
Engem is megbántott a párom és emiatt kezdtem másra vágyni. Ellenálltam, de tudom ha akkor találkozok az illetővel, lehet hogy megcsókol. Inkább kerültem vele a találkozást.
És ma már nagyon örülök, mert a párom szeretem, az csak menekülés, múló vonzalom volt!
Akkoriban inkább azt éreztem, egyszerre 2 férfit szeretek.
Ma már tudom, hogy nem, az a múló nem volt igazi szerelem.
Amúgy azt hittem, ilyenre csak férfi képes, erre tessék, én is...
Egyetértek azzal, hogy egy csók, főleg nő esetében nagyobb megcsalás, mint a szex. Ha nem csókolnak meg közben, nekem a szex se olyan jó!
Lehet úgy szeretni. Ezt már nagyon sok ember példája bebizonyította. Van aki olyan típus, hogy kell neki másfelé is kacsingatni annak ellenére, hogy valakit nagyon-nagyon, vagy igazán szeret, és ő neki az igazi. Minden ember más, különböző típusú emberek vannak. Aki azt mondja, hogy az nem is szerelem ha közben megcsalod, az egy kissé korlátolt, fekete-fehér világban él, vagy csak simán állszent. Nem egyet ismerek ilyenek közül is.
És általában azok a legnagyobb prédikátorai a hűségnek, akiknak maguknak is vaj van a füle mögött. Ez megint tapasztalat.
Ha szereted, akkor tegyél meg mindent, hogy ez ne történjen meg újra, de ha mégis megtörténik, az sem a világ vége, csak akkor el kell gondolkozni, és újra magadba nézni, hogy ez mért történt meg és attól függően cselekedni.
A bűntudat nagyon sz+r dolog, jobb elkerülni...ez megint tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!