Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valakit annak ellenére...

Lehet valakit annak ellenére szeretni, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 19:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyunk házasok:) nem régóta vagyunk együtt. tegnap beszélgettünk sokat, és rájöttem, hogy nagyon szeretem. csak ugy érzem, hogy a megcsalás meg a szerelem két ellentétben állo dolog. mert ugye akit szeretünk azt nem csaljuk meg. én mégis igy érzek. nem értem magam. nagyon ragaszkodom hozzá.
2010. máj. 25. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vallom, hogy az nem igazi szeretet, ha csak akkor szeretjük a másikat, amikor minden rendben van. A szeretet, szerelem nem feltételekkel működik!
2010. máj. 25. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Én ezt nem értem. Ha szeretek valakit akkor vele vagyok, ha már megcsalom (igaz én házas vagyok már) akkor a csók is megcsalásnak számít. Ha nem vagy boldog mellette akkor lépj ki a kapcsolatból és utána keresgélj vagy találkozgass mással. Nálam ez alap. De mivel nem vagyok én sosem az a fajta, aki kilép ha valami nem tetszik de nem is csalom meg. Tehát szerintem mivel megcsaltad, már nem szereted igazán. Előbb kellett volna gondolkodni, dehát mindenkinek mást jelent, én úgy már nem tudnék szeretni.
2010. máj. 25. 19:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A csók is ugyanolyan fontos. Ha csókkal megcsaltad megcsalod máskor jobban is...
2010. máj. 25. 19:46
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Sőt álláspontom szerint ahoz h. vkit megcsókolj úgy igazán érzelmek kellenek soha nem tudnék olyat megcsókolni akit nem szeretek. De megcsalni se tudnám sőt annyira szeretem a párom h. még a gondolatban sem sztem ez igy korrekt, ha képes lennék ilyesmire nem szeretném.
2010. máj. 25. 19:54
 16/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok szerelmes abba akit megcsokoltam! sőt egyátalán semmit nem érzek iránta!
2010. máj. 25. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehet! De nagyon csúnya dolog.

Engem is megbántott a párom és emiatt kezdtem másra vágyni. Ellenálltam, de tudom ha akkor találkozok az illetővel, lehet hogy megcsókol. Inkább kerültem vele a találkozást.

És ma már nagyon örülök, mert a párom szeretem, az csak menekülés, múló vonzalom volt!

Akkoriban inkább azt éreztem, egyszerre 2 férfit szeretek.

Ma már tudom, hogy nem, az a múló nem volt igazi szerelem.

Amúgy azt hittem, ilyenre csak férfi képes, erre tessék, én is...

Egyetértek azzal, hogy egy csók, főleg nő esetében nagyobb megcsalás, mint a szex. Ha nem csókolnak meg közben, nekem a szex se olyan jó!

2010. máj. 25. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Lehet úgy szeretni. Ezt már nagyon sok ember példája bebizonyította. Van aki olyan típus, hogy kell neki másfelé is kacsingatni annak ellenére, hogy valakit nagyon-nagyon, vagy igazán szeret, és ő neki az igazi. Minden ember más, különböző típusú emberek vannak. Aki azt mondja, hogy az nem is szerelem ha közben megcsalod, az egy kissé korlátolt, fekete-fehér világban él, vagy csak simán állszent. Nem egyet ismerek ilyenek közül is.

És általában azok a legnagyobb prédikátorai a hűségnek, akiknak maguknak is vaj van a füle mögött. Ez megint tapasztalat.

Ha szereted, akkor tegyél meg mindent, hogy ez ne történjen meg újra, de ha mégis megtörténik, az sem a világ vége, csak akkor el kell gondolkozni, és újra magadba nézni, hogy ez mért történt meg és attól függően cselekedni.

A bűntudat nagyon sz+r dolog, jobb elkerülni...ez megint tapasztalat.

2010. máj. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!