Miert utál ennyire anyám?
En is igy jartam, anyam borzasztoan bant velem, utott-vert es en vegeztem helyette minden hazi munkat. Mikor 15 eves (lany) voltam besokalltam, teljsen padlora kerultem. Beszeltem az osztalyfonokommel es konyorogtem neki hogy intezze el hogy kollegiumba mehessek. A dolog kitudodott es anyam osszevert, utana meg kihajitott az utcara.
Igy tudtam megszabadulni tole. Utana soha nem kerultem vissza hozza, de jobb is volt igy, nem birtam volna ki meg harom evet otthon.
Hidd el többet érsz te a "szüleidnél" vagy egy kötélen lógó embernél...sokkal többet.Ha én ilyen helyzetbe kerülnék az első utam egy gyámhivatal lenne.Az elbeszélésedből ítélve ennél bármi jobb.A "szüleid" pedig utolsó sz*rházi "emberek" akik nem méltóak arra hogy a társadalom tagjai legyenek.
Kívánok sok sikert ennek az egésznek a megoldásához!
15/F
Megértelek. Nyílván valami érzelmi kötődés van, de nyílvánvaló, hogy ez nem kölcsönös. Egy anya NEM MONDHAT olyat a saját gyerekének, hogy "halj meg".
Ez nem méltó viselkedés egy gyermekkel szemben. A szüleidre nem tudok normális emberként tekinteni. A legfontosabb:ne tegyél kárt magadban semmiképpen, mert abban biztos vagyok, hogy kihasználnák a helyzetet. Ne mutass félelmet az irányukba. Nehéz elviselni egy ilyen borzalmat. Én még mindig azt pártolom, hogy beszélj a gyámhivatallal vagy egy olyan emberrel aki tud segíteni neked.
Csak vészeld át ezt az egészet, gondolj arra, hogy egyszer túl leszel az egészen.
És a legfontosabb amit nem győzök ismételni:Te ne tegyél kárt magadban soha. Többet érsz te annál hidd el.
Az előző válaszoló
15/F
13-as vagyok
Jol mondja az elozo hozzaszolo.
Szerintem is ezt kell tenned. Ebben a legkorben nem lehet kibirni meg harom evet. Es egyebkent is, mi lesz utana? 18 evesen vegzettseg nelkul, szakma nelkul mit csinalsz majd? Odallsz majd a gyarban a futoszalag melle vagy mesz a Mcdonaldsba chipset sutni?
Most kellene valamit tenned es akkor meg talalhatnak neked valami olyan helyet, hogy emberhez melto eletet elj es valami normalis jovot felepits.
Minden gyámhivatal a körzeti Kormányhivatal alá tartozik.Ezeket az intézményeket Budapesten minden kerületben megtalálod,vidéken a járások székhelyén van ilyen.A gyámhivatal valószínűleg felmérést fog végezni a lakhelyeteken és amennyiben beigazolódik az hogy valóban így bánnak veled akkor elvesznek a szüleidtől.Nem egy egyszerű folyamat de mindenképp keresd fel őket.Szerintem segíteni fognak de mindent el kell mondjál nekik szóról szóra és hitelesen.A fent említett események megtörténte elég indok erre.Mellesleg 15 évesen nem véletlenül keresed fel őket,ezt ők is tudni fogják.Nincs egy barátod/ismerősöd aki ebben a helyzetben melletted lehetne?Az nagyon sokat számítana.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!