Szerintetek mi haszna van egy férfinek abból, ha a párját ellene beszéli a barátnőinek?
Ki akarja sajátítani a párjàt. A bántalmazók is így kezdik. Először a barátnøket likvidálják, aztán rokonokat, családot. Amikor senki nem maradt mellette, kezdődhet a verés. :(
Annyira tipikus.
Köszönöm:(
Én vagyok a barátnő, akit hamar ott hagytak a pasiért, és csak remélni tudom, hogy nem lesz ez amit írtatok, bár jóra nem lehet ebből következtetni
Igen, tipikus.
Nem szabad azzal lenni, aki el akar szigetelni az ismerősöktől. Ezt általában az követi, hogy a családtól is elválasztja a párját az illető, meg beleszól abba, hová jár el... és kész is a bántalmazó kapcsolat.
Ezt velem is megtette az első barátom. Hidd el, sokat jelentett az illető lány barátsága, de fiatal és befolyásolható voltam. Akkor kaptam csak észbe, mikor már a családomban furkálódott, és egyre vette el minden önbizalmam, mert folyamatosan sulykolta belém, hogy én semmire nem vagyok jó, nem tudok megcsinálni semmit, hülye vagyok stb.
A barátnő nem bocsátotta meg, és amikor vége lett a kapcsolatnak, akkor sem lettünk újra olyan viszonyban. Megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!