Lassan bele kell törődnöm, hogy egyedül fogok meghalni?
26 vagyok már, 1 rendes kapcsolatom volt 3 hónapig tartott de az is úgy hogy az első napon már tudtam és kételkedtem magamban, hogy bele-e tudok szeretni abba a lányba.
Ezt tudattam vele is hogy ez ilyen lesz és ilyen is lett szétmentünk nem tudtam őt magamnak elfogadni túl messze esett az ideálomtól.
Azóta sem volt senkim olyan jó 4 éve már.
A túl fiatalok 18-20 már rám sem néz mivel idősebb vagyok, a 22-26 közötti ideáljaimnak pedig már vagy van valakijük vagy szóba se állnak velem.
Nem tartom magamat csúnyának sem szegénynek.
Egy magánvállalkozónak dolgozok a minimálbér mondjuk úgy 140%-áért kisfőnöki beosztásként ami tudom nem túl sok de én megbecsülöm ezt is.
Egyelőre szüleimmel élek, van egy másfél millás kocsim és egy 600k-s Kawasaki 1000-es mocim.
Mindkettővel szoktam járni nézelődni ide oda de semmi..
Nem tudom mi lehet bennem a gond más kis nyomiknak rég van egy vagon csaj ismerőse és csaja(i), én pedig már lassan mély-depresszióba fogok zuhanni amiért nem akar összejönni egyel sem semmilyen.
Kétségbe vagyok esve nem akarom ezt elfogadni, hogy akkor pont nekem ilyen nyomorult élet jutott nem lesz soha családom soha nem leszek igazán boldog pedig élek halok már egy szép nőért és rohadtul nem a szexuális vágyam kielégítése miatt!!
Szeretnék halálosan szerelmes lenni és szeretni valakit. :(
Hiába el megyek szórakozó helyekre tele vannak 20 év alattiakkal egyet sem ismerek nem szólnak hozzám sőt egyébként én sem vagyok az a bőbeszédű, inkább olyan visszahúzódónak tartanak.
Interneten az van hogy 100-ból ha visszaír 2 szó szerint, aztán pedig velük is megszakad a kapcsolat 1-2 nap után.
Én ebbe nem akarok beletörődni, nem tudom ezt feldolgozni hogy egyedül fogok maradni.
Segítsetek mit tegyek.
Otthon ülős vagyok egyébként és ki vagyok éhezve már az életre arra hogy lehessen már valakivel valahová menni de még csak barátaim sincsenek olyanok akikkel járnék ki.
Mindegyiknek meg van már a barátnője/felesége.
Én pedig le vagyok maradva úgy jó 6-8 évvel.
Segítsetek meg fogok keseredni, úgy érzem közel a lelki végkimerülés :(
Nagyon segítő készek vagytok köszönöm a hozzászólásaitokat!
Utolsó: 10:08
Igazad van nem soroltam csak külsőségeket.
Csak az van ha ma körülnézünk nagyon sok lány leginkább a külsőséget nézi, legyen jó kocsi legyen pénze mert soknak ez a lényeg. + a kérdést hirtelen felindulásból írtam úgymond kiadtam magamból hirtelen azért lett olyan amilyen.
Vannak nekem is belső értékeim és vannak belső elvárásaim is A csajtól.
Önmagamban talán azt mondanám pozitívumnak, hogy türelmes vagyok letudok ülni egy lányhoz és végig tudom hallgatni csendben, megtudom érteni együtt tudok vele érezni és esetleg lelkileg segíteni is neki.
(lehet hogy már pár lánynak voltam a szemetesládája).
Büszke is vagyok arra hogy jó pár elkeseredett magát csúnyának képzelő lánynak adtam lelkileg hatalmas biztatást és remény és ezért mindegyiknek összejött a mai napig kapcsolatban vannak.
Elvárásaim igazából egy csajtól leginkább belső tulajdonságok nálam nem az van hogy legyen jó s.ge és melle, és most nem azt mondom amit hallani akarnátok hanem ami a valóság.
Nálam az van, hogy jól megnézem az arcát a mozdulatait testbeszédét a mimikáját és legfőképp a szemét!, én ezekbe tudok leginkább beleszeretni és azonnal megtudom mondani hogy én ebbe a csajba teljesen bele tudnék-e esni vagy egyáltalán nem soha semmiféle képen. Talán félig meddig a kisugárzásáról beszélünk.
Ebből nem tudok engedni, aki ennek nem fel meg és nem trafál bele ebbe az ideálba az esélytelen nálam és kész. Egyszer megpróbáltam mással az volt az a 3 hónapos.
Tanultam belőle többet soha olyannal akiről tudom hogy nem tudok bele esni!
Lehet most azt mondanátok jó akkor soha nem lesz senkim sem, de ehhez hozzá tenném azt, hogy nem túl ritka az aki az én ideálomba esik. Mondjuk rá körülbelül 10-ből 2-3 tehát minden 4. csaj!
Minden esetre jól esett a sok hozzászólás és adott nekem ez most egy löketet.
Köszönöm!
Melyik tízből? Mondjuk Afrikában is 10-ból 2, 3 csaj tetszik? Vagy az eszkimók közül? ;) Na jó, csak szívatlak picit, értem, amit írsz. :)
"Csak az van ha ma körülnézünk nagyon sok lány leginkább a külsőséget nézi, legyen jó kocsi legyen pénze mert soknak ez a lényeg."
Ez igaz, de épp ezért érdemes keresnek a 10-ből az az EGY csajt, aki nem felszínes, és nem érdek küüürrrva. PErsze ekkor még vissza van, hogy vajon van-e együttrezgés, közös érdeklődés, meg a körülmények is oké-e? De ha nem, akkor majd valamelyik lány ismerősöddel összejössz.
Írtam tegnap: az egyik kulcs a dologhoz, hogy legyen minél több női HAVERod! Beszélgess minél több férfival és nővel, és férfibarátságok is születnek, meg női barátságok is, utóbbiak közül meg előbb-utóbb az egyik a párod lesz.
Azt írod, képes voltál végighallgatni lányokat. Akkor mégis oda bírsz menni csajokhoz, nem? Vagy csak ritkán és nehezen volt merszed? Oké, nem a beképzeld, kirakott csöcsűhöz kell odamenni, hogy el van telve a puncikájától, mert szerepel a Pléh-Bajban...
Bár vannak értelmes modellek is egyébként, azokhoz odamehetsz.
Nem vagyok ász, nincs egzisztenciám, és vannak nálam jobb képűbbek is, de jöttem már össze (a körülmények miatt csak rövid időre, mert külföldi volt) olyan csajjal, akiért odavolt a többi kan, egyöntetűen, nem véletlenül.
Néha ilyen is becsúszik, és amiatt is, mert engem anno huszonévesen MÁR NEM érdekelt, hogy szép csajjal jöjjek össze, épp ezért mégis volt egy kvázi modell szintű, akinek ráadásul szép lelkivilága is van.
Egyszerűen és természetesen viselkedem általában is (őszinte típus vagyok), a nőkkel is, bár szeretek viccelődni, meg amikor helye van, meghallgatni a másikat, vagy épp panaszkodni egy kicsit (így van egyensúly).
(Az meg az én problémóm, hogy tizeniksz éve egy zárkózott, számomra idegenszerű faluba kerültem, és még nem sikerült tartósan mozdulnom innen, sajna... Itt csajozni se érdemes, pedig nem nagyon az elvárásaim, de EQ-ra katasztrófa, ami itt van... Erkölcsi fertő ez a falu... A kivételeket meg elég nehéz megtalálni, mert mindenki tart itt mindenkitől... Alig szólnak egymáshoz az emberek, kivéve a tősgyökeres klikkek... Na ilyenkor mitt tennél, pajtás..?? ;-) Neked könnyű dolgod van, lépj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!