Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha apám egy...

Mit csináljak ha apám egy utolsó mocsok ember? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok ,nemtudom kihez fordulhatnék , apám sokszor lelki terror alatt tart , sokszor megvert már ,volt,hogy amikor kicsi voltam , kék zöld foltok voltak a testemen ... Meg vér fojt a számból úgy meg vert ... Lekocsinyítő hangnembe beszél velem , most volt egy veszekedés ,amiatt mert a kisebbik tesóm nemrakta el a legóit a szobámban (egy szobánk van) , és én elkezdtem porszívózni fel mert már teljesen felvoltam idegeskedve , ráadásul provokált is,hogy ő nemfogja elrakni .. És apám még velem kiabált,hogy én nemrakom el helyette na és ebből lett egy veszekedés ahol .. Idézem :Hülye f@sn*k hívott ami nem esett jól és 2x le is köpött szó szerint le köpött ....Megakart ütni ökölbe szorított kézzel , és én a lábammal tartottam vissza ,így védekeztem ... Anyunak azt mesélte be ,hogy én rugdáltam őt.... Nemtudom ,hogy most mitévő legyek már ez megy kiskorom óta , megmondtam neki, hogy utálom őt és emberszámba nemveszem.... Regényeket tudnák írni , hogy miket csinált , de a kérdésre vissszatérve , mit lehet ilyen helyzetben tenni??
2017. aug. 25. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

TANULJ, TANULJ, TANULJ és menj az ország másik felébe egyetemre!!! Remélem hogy 18 évesen érettségizel és már csak 3 évet kell kibírnod.

Nem tudom hogy mit lehetne tenni. Beszélj anyáddal. Tesóiddal is így viselkedik vagy csak veled? Vérszerinti apád?

2017. aug. 25. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
budapesti vagy?
2017. aug. 25. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

14 évesen már lehetne annyi benned, hogy nem hagyod.... ha valós a sztori, akkor lehet menni a megfelelő helyre, de ha teljesen tanácstalan vagy lehet hívni a rendőrt is.... nem a neten szidkozódni....

Miért nem történt még semmi ez ügyben?

2017. aug. 25. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem anyukadnak szólj, h állítsa le apadat!ha ez tovabb folytatódik, úgyis kezdödik a suli, Szólj az osztalyfönöködnek, vagy menj fel az igazgatóhoz, hogy szeretnel segitseget kerni! bajban vagy! és mondd el h mi van otthon, erre az igazgatónak kötelessege ertesiteni a gyermekvédelmet! ilyen nincs h vernek, ha a sajat gyereke vagy akkor se,erre már van törvény.
2017. aug. 25. 15:44
 15/20 anonim válasza:
82%
Tudsz tenni ellene. Ha vannak tavolabbi rokonok, kerheted a segitseguket, adj a dolognak minel nagyobb hangot, es igy a rokonsag tud rola, es elkepzelheto hogy valami kontroll lesz ezutan folotte. Ha felsz, es nem vagy biztos ebben, akkor ne tedd, mert ha nincs biztos hatter, akkor csak gorombabba valik. A kovetkezo ilyennel elmehetsz latleletet venni (tudom hogy rosszul hangzik), es mindenkeppen beszelj az iskolapszichologussal, es kerd meg hogy segitsen felvenni a kapcsolatot a gyermekvedelemmel. Semmikeppen ne fogadd el hogy csak beszeljenek a szuleiddel. Tovabba, szamits arra, hogy a gyermekvedelem hivatalbol kimegy kornyezettanulmanyt kesziteni, de sokkal tobbet amig ver nem folyik nem tudnak, vagy fognak tenni. Ha meg tudod allni, ne provokald apadat, hacsak nem vagy meggyozodve arrol hogy te vagy az erosebb. Egyebkent ne, probalj csondben maradni amig nincs eszkoz a kezedben. Ezalatt tudsz beszelgetni anyukaddal, nem hiszem hogy apad csak veled otromba. Szolhatsz nagyidnak is, o lehet hogy tud beszelni anyukad fejevel, viszont felreertes ne essek, itt anyukad feladata lenne megvedeni teged azzal hogyha tudja hogy teged bantanak, akkor elkoltozik, elvalik. Tehat ha tudsz ellene fizikailag tenni, es biztos hogy nem lesz belole bajod akkor vedekezz, de ne tamadj, ne provokald, probalj anyukadra hatni, probald a hatosagokkal felvenni a kapcsolatot. Ha ez nem jo neked valamiert, akkor varj ki, es ne provokald, koltozz el amilyen gyorsan csak lehet, es igyekezz jobb eletet elni mint ok tettek.
2017. aug. 25. 15:45
 16/20 anonim válasza:
100%
Mielobb csinálj valamit mert tonkre fogsz menni lelkileg teljesen...kérj rokonoktol barátoktol segitséget...ami most rossz otletnrk tunik hidd el az a jo
2017. aug. 25. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, a "tűrj és majd 3 év múlva költözz" a lehető legrosszabb tanács, az ember soha nem fog tudni utána megbékélni önmagával.
2017. aug. 25. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Legalább fiú vagy?
2017. aug. 25. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:

TANULJ, TANULJ, TANULJ és menj az ország másik felébe egyetemre!!! Remélem hogy 18 évesen érettségizel és már csak 3 évet kell kibírnod.

persze persze

ma verik 3 ev mulva egyetemre kuldik

melyik vilagban elsz

2017. aug. 25. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kell szülői engedély ahhoz hogy egyetemre menjen. És a támogatásuk sem kell. Diákmunka, szoctám, ösztöndíj, diákhitel stbből fenn tudja majd magát tartani.
2017. aug. 25. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!