Mit csináljak ha apám egy utolsó mocsok ember? (többi lent)
Hány éves vagy?
Sokat nem tudsz, tanulsz, elmész dolgozni, elmész egyetemre másik városba, kollégiumba, haza se kell menned. Esetleg elrakod a legót és nem generálod még ezzel is a feszkót. Tudom hogy nem te tehetsz róla de ilyen emberrel nincs mit tenni, ha anyukád se akarja kirakni.
2-es jól írja.
Nem tudom, mennyi idős vagy, tanulj, és mihamarabb állj a saját lábadra, költözz minél messzebb, és vissza se nézz.
Ha anyukád nem rendezi a helyzetet (nyilván tudja, hogy egy agresszív emberrel él együtt), akkor ő is ugyanúgy hibás. Tehát ne sajnálj senkit, amikor lelépsz...
1, A legközelebbi esetnél eljelented.
2, Jogos önvédelem - bármilyen eszközzel.
Mi az hogy nem tehet semmit? Nem fog változni a helyzet?
Gyámhivatal vagy rendőrség.
Nem várnám meg míg el tudnék költözni!
Ugyanebben a szituban voltam. Gyerekkoromban vert. 18 éves korom után lelkileg terrorizált. Nem tudtam egyedül kitörni. 28 évesen a párom hozott el onnan. Ne várd meg hogy a legszebb éveid az az állat tönkre tegye! Ha lett volna egy kis bátorság bennem akkor segítséget kértem volna .
"1, A legközelebbi esetnél eljelented. " = Onnantól az eddig sem vidám élete pokol lesz
"2, Jogos önvédelem - bármilyen eszközzel." = Mint fentebb, plusz az anya biztosan az apa mellé áll és mindjárt a kérdező apja lesz az, aki jogos onvedelembol ütött.
Költözz el otthonról a nagymamádhoz vagy bárhová ha tudsz. Ez a legvégső megoldás.
Amúgy meg kerüld őt amennyire csak lehet. Jelenteni nem biztos hogy a legjobb mert visszaüthet.
Az iskolaban nincsen pszichologus??
altalaban eleg sok iskolaban van mar. tőle kerhetnel tanacsot.én jelentenem a gyamügyön.nehogy mar egesz eletedben verjen az apad, ez nem normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!