Miért nem teszi meg ezt az egyszerű dolgot A SAJÁT ÉRDEKÉBEN?
Az öcsém annyira kezelhetetlen, hogy az már iszonyú!
felfedeztem a szobájában egy félig megemésztett almát, amin nagyobb a penészfolt, mint maga az alma. Rászóltam, hogy dobja ki, de azért sem! Szóltam szüleimnek is, de azok meg csak legyintenek rá. (mert ő az imádott legkisebb gyerek, aki 17 éves)
mit lehet tenni, hogy a saját egészsége érdekében megtegye ezt az alapvető rendrakást, a SAJÁT szobájában?
Hagyd!
Fulladjon bele a koszba.Ha majd lesz egy barátnője akkor ki fog takarítani.Te meg ne menj be hozzá ha nem bírod az igénytelenségét.:)
Nagyon igénytelen tesód van.
Nem hiszem hogy lesz barátnője. Legalábbis túl igényes biztos nem.
Akit ennyire nem érdekel a környezete, az kétlem hogy ismerné a minden napi tisztálkodás fogalmát.
Szerintem rakd az ágyába. :)
Ha belefekszik, akkor legközelebb hátha kidobja.
Nekem a párom mesélte, hogy nekik volt középiskolában egy osztálytársuk, akinél több hónapos banán bűzölgött a táskájában. De a srác észre se vette, az osztálytársak szedték ki :D
Szóval vannak igénytelen emberek az biztos :) Majd kinövi .. remélhetőleg =) Nem tudsz vele mit kezdeni,ha ő igénytelen és trehány akar lenni, úgyis az lesz. Majd ha tinikorból kinő, akkor megváltozik és rosszul lesz az egykori önmagától.. bízzunk benne :)
Ne menj be a szobájába, hadd rohadjon bent ha neki ez jó :D Max. azt tényleg megteheted, hogy az ágyába rakod az almát :D de én speciel hozzá sem nyúlnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!