Ti engednétek a 16 éves lányotoknak ezt a kettő piercinget egyszerre szúratni ha ő fizetné?
Figyelt kérdés
Egy nostril és egy industrial piercingről lenne szó.2017. aug. 19. 10:06
1/23 anonim válasza:
Meg, az árát is felajánlanám neki.
2/23 anonim válasza:
Az industrialt nem. A másikról lehetne szó-
3/23 anonim válasza:
18 év alatt csak szülői beleegyezéssel szúrnak piercinget. Nekem pl. egyik sem tetszik, úgyhogy én nem engedném meg. Az iskolában sem tapsikolnak ezeknek.
5/23 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy baromi igénytelen a piercing?
6/23 anonim válasza:
Szerintem az orr pc ritka trampli,senkinek nem áll jól.
A másik mehetne. De minek egyszerre kettő? Ne akarj ilyen hirtelen változni.
7/23 anonim válasza:
Nem. Az én gyerekem is akart, bár ő fiatalabb. Vettem neki klipszet helyette. Felesleges kilyukasztani a testedet ilyen fiatalon pláne úgy, hogy azt sem tudod, tetszeni fog e magadon. Az orrodra ragaszthatsz egy kis követ, a fuledre teszel klipszet - a kutya se veszi észre, hogy nem valódi.
8/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!