Miért "kegyesebb" az élet gazdagék gyerekének?
Nem szokott érdekelni a gazdagék élete, tudom, hogy amit én, önerőből elérem amit akarok azt jobban megbecsülöm, de ez "szivenütött". A napokban volt egy ismerősöm 17.szülinapja, szülinapi ajándékként kapott egy kocsit (egy elég jó BMW, nem tudom használt-e), mert csinálja a jogsit. Konkrétan ennyit is tud felmutatni a csaj, mert tanulmányilag, egyéb önkéntes dologgal nem foglalkozik. Van egy kisebb cukrászdájuk, állítólag ott segít, de jártam már ott, maximum takaríthat ott-bár az is valami, de nagy munkától nem is lesz piszkos a keze. A kocsi már ment instára, facera és mellette a boldog szülinapos. Anyámnak is mondtam, ő már mondta is, hogy nyugodjak meg én nem kapok majd :D van egy 15éves Renaultunk, még gurul úgyhogy jó is (amúgy én is ugyanott tanulok vezetni ahol a lány)
Mások is beszéltek erről (felnőttek), ők is mondták, hogy amit én fogok megkeresni azt jobban megbecsülöm mint az akinek a segge alá teszik.
Mindenki úgy teszi boldoggá a gyerekét, csak az cseszte fel az agyam míg ő bármit megkaphat, szinte az egész élete el van rendezve, én meg azon gondolkodok, hogy mikor lenne érdemes nyelvvizsgát tennem, az érettségimnek hogy kéne sikerülnie, hogy felvegyenek oda ahova szeretnék menni.
Hát igen. Először a szülők, aztán ha lány majd a pasija aláteszi amit csak kér, ha pasi, akkor meg cumi :D
De aki észnél van, az pedig jól ki tudja használni a helyzetet és pl egy saját üzletet tud belőle indítani, vagy átveszi a már futó üzletet. Rengeteg időt spórol meg vele.
Mert ők nem mások életével anygai helyzetével foglalkoznak, nem ítélnek meg valakit a szülei alapján és elfogadják, hogy vannak szerencséesebbek és kevésbé szerencsés emberek.
Te is boldogabb lennél és talán az élet is kegyesebb lenne hozzád, ha nem azt néznéd másnak mi jutott és nem írnál le mindenkit csak azért mert esetleg nekik futja erre. Általános dolog, hogy az ember szeretui a gyerekét. Van, aki megteheti, hogy ezt egy autóval mutatja ki és van, aki csak a szavaira hagyatkozhat. Igen ez igazságtalan de ilyen az élet. van, aki megteheti és egyébként a többség szerintme így van, hogy nem dolgozik gimi mellett és van, akinek sajnos muszáj.. Ettől sem az aki nem dolgozik sem a szülei nem lesznek rosszabb emberek.
Ezt én is írhattam volna szinte :D csak nekem még a jogsira való gyűlik most :DD
Ilyen az élet :D Én abban reménykedek, hogy majd egyszer, ha normális képzettségre és pénzre teszek szert nekem is jó, vagy jpbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!