Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki legsziveseb...

Van itt olyan, aki legszivesebben elköltözne otthonról?

Figyelt kérdés

Nálunk sok a veszekedés, egyszerűen ma kiborult nálam a bili.Nem szólok a szüleim dolgába, de ma...Apum ivott, anyám veszekedett, én nem birtam és kimentem, rájuk orditottam, hogy ha nem hagyják abba, akkor elmegyek itthonról.Nem akartam, de annyira rossz volt hallani, hogy kijött belőlem.Viszont tényleg el akarok majd menni, ha kijárom a sulit, de igy nehéz kibirni.Néha arra gondolok, hogy csak összepakolok és elmegyek.Pláne ha szidva vagyok a hülyeségért és tudom, hogy nekem van igazam.

18/L

2010. máj. 24. 18:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, amúgy nem a pénzzel volt gond, mert az van, ha nem is sok. A makacssággal volt gond. Egyikük sem akarta kifizetni "mert a másiknak kéne" és szerintem ez így még nagyobb bűn.
2010. máj. 24. 20:17
 22/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:20, 18/F, az gond, ha kicsit idősebb vagyok? :D Ha nem, szólj, és lelépünk Hawai-ra. 22/L

Egyébként most már a lényeget, én is így voltam, de én már 14 évesen leléptem koliba, mert apám alkoholista volt, bár aztán folyamatosan anyám miatt aggódtam, mert apám elég agresszív volt. Szerencsére még abban az évbe elváltak, és nagyanyámhoz költöztünk, és bejárós lettem. A helyzet az, hogy tényleg csak úgy lehet elköltözni, ha eltudod magad tartani, ha nem, akkor muszáj tűrni, ha tetszik, ha nem. Az egyik barátnőmnek anyja, apja ivott, mikor kijártuk a gimit, rögtön elhúzott a nővérével együtt az ország másik felébe, azóta is ott laknak, dolgoznak.

2010. máj. 24. 20:31
 23/23 anonim ***** válasza:

nekem is volt kb 2 évig(16-17) olyan érzésem hogy jó lenne elköltözni mert szörnyű volt itthon lenni. minden nap összevesztem anyukámmal meg apukámmal. most 19 vagyok és szeretek itthon lenni. szerintem kinőttem azt a dilis időszakom és örülök hogy itthon lehetek. néha már olyan érzésem van, hogyha nem alszok itthon akkor hiányzik. persze néha van olyan érzésem hogy jó lenne elköltözni... de megvagyok még egy ideig így. majd ha lesz melóm akkor elköltözök :)

19/L*

2010. máj. 24. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!