Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki legsziveseb...

Van itt olyan, aki legszivesebben elköltözne otthonról?

Figyelt kérdés

Nálunk sok a veszekedés, egyszerűen ma kiborult nálam a bili.Nem szólok a szüleim dolgába, de ma...Apum ivott, anyám veszekedett, én nem birtam és kimentem, rájuk orditottam, hogy ha nem hagyják abba, akkor elmegyek itthonról.Nem akartam, de annyira rossz volt hallani, hogy kijött belőlem.Viszont tényleg el akarok majd menni, ha kijárom a sulit, de igy nehéz kibirni.Néha arra gondolok, hogy csak összepakolok és elmegyek.Pláne ha szidva vagyok a hülyeségért és tudom, hogy nekem van igazam.

18/L

2010. máj. 24. 18:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kedves 18:28

Te egyedül élsz most?Hogy költöztél el?Ugy értem, hogyan mondtad el, stb ?

2010. máj. 24. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
23%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:18

Jaj de nagy a p*fád. B*dös kis ri*anc.

2010. máj. 24. 18:30
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
18:24 Tudod, nekem biztos jó családom volt(mellesleg csonka)csak sajnos az a baj,hogy a legtöbb tinédzser és fiatal egyszerűen elferdítetten látja a dolgokat.Értem ez alatt, hogy a saját személyiséghibái nem tűnnek fel nekik.Keresik magukat ez még jó is lehetne,de közben egyszerűen nem sikerül tisztelni (alapszinten) a másik embert.Nem csak otthon, hanem a buszon vagy akárhol máshol.Persze biztos van eset, amikor már nehéz tolerálni(ivászat és rosszabbak) csak sajnos ez a kisebb százalék.
2010. máj. 24. 18:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Azért ne szidjon már senki senkit.Köszönöm.Kinek milyen a családja, aszerint ir ide választ.
2010. máj. 24. 18:43
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a csonka család nem nagy tragédia. Nincs abban semmi (hacsak nem meghalt a szülő).

Én nem vagyok a legtöbb tinédzser, a korombeliek prűdnek, strébernek, túlkorosnak, stbnek tartanak. Kb hányhatnékom van a tipikus tiniviselkedéstől meg a korosztályomtól. Meg tudom itélni hogy mi az én hibám és mi nem. Szerintem pl az nem az én jellemhibám, hogy a szüleim nem tudják eldönteni ki fizesse a számlát, ezért kikapcsolják a fűtést télen a fél méter hóban, és én ülök a 7 fokos lakásban meleg víz és főzési lehetőség nélkül (mert nekünk az mind gázzal megy) napokig? És aztán még velem veszekednek csak tudnám mit ártottam? 18 lettem, akkor már a házuk számláit is nekem kell fizetni? Ja és ők persze nam laknak itt, este hazamentek a jó kis meleg szobájukba, csak én fagyosoktam. Felőlem mondhatsz akármit, én semmi rosszat nem tettem, sőt más szülő (többen mondták de amúgy is) össze tenné a kezét ha ilyen gyereke lenne mint pl én, de ők nem becsülnek...

2010. máj. 24. 18:44
 16/23 A kérdező kommentje:
18:44-Sajnálom.
2010. máj. 24. 18:53
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem ecsetelném,hogy ki miként halt meg nálunk elég annyi ,hogy meghalt.A számlát valóban nem neked kellene fizetned.A leírásodból kiderül,hogy nem rólad van szó, elnézést.Amúgy azért láthatod ,hogy miről beszélek.

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

Azt hiszem erre a legintelligensebb válasz,hogy RÓLAD BESZÉLTEM.lol

2010. máj. 24. 18:59
 18/23 A kérdező kommentje:
Na itt elakadtam az utolsónál.Rám irtad azt?Miből érdemeltem ki?
2010. máj. 24. 19:22
 19/23 anonim ***** válasza:

Én el is költöztem. 14 évesen, kollégiumba.

Hazudnom kellett, azt mondtam a szüleimnek, hogy minden vágyam, életem álma az az iskola (200km-re :D ). Egy évig tartott, de elhitték és még örültek is neki, hogy ilyen fiatalon tudom, mit akarok. 17 évesen meg már eltartottam magam újságárulásból.

Szóval hajrá fiatalok, ha nem tetszik otthon, és valóban nem bírjátok, akkor lépjetek. Igazán nem nagy ügy. Persze pár dologról, bulizás, szép ruhák, ilyesmi, le kell mondani, de cserébe szabadságot kaptok. Minek még egy évet várni? Költözzetek, amint úgy érzitek, hogy valóban szükséges :)

21/L

2010. máj. 24. 19:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nem rád írtam!Az eleje: kifejtettem az egyik válaszomban adott jelzőt(csonka család), majd a lány felé fejeztem ki együtt érzésemet(akinek számlagondok, meg fázósgondok vannak).

A végét meg a sértegető (r.bancozó) gyermeknek szántam.

2010. máj. 24. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!