Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam a szüleimmel?

Hogy tudassam a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Hogy mondjam el a szüleimnek,hogy gyeremeket várok?

20L

2017. aug. 8. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Legjobb négyszemközt.

Párom szüleivel mi leültünk szépen egy látogatáson, és elmondtuk, hogy kisbabánk lesz. Csak így egyszerűen.

Az én anyám tudta, hogy késik, és van esély rá, szóval őt felhívtam a teszt után.

2017. aug. 8. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
vigyél uh képet, hogy itt az unokátok :)
2017. aug. 8. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább dolgozol.A picihez drukkolok.
2017. aug. 8. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen szinten állnak gondolkodásmódilag s tudásban.

De te hogyan akarod, tudatni, vagy szeretetet megosztani?

Te tudhatod hogyan legjobb. Sem téged, sem szüleid pszichéjét nem ismerjük.

2017. aug. 9. 00:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsátok! Nekem is állati furcsa volt megmondani a szüleimnek, hogy "Anyu! Apu! Terhes vagyok." Pedig 29 éves vagyok, fősuli vége óta dolgozom, a férjemmel már 3 éve vagyunk házasok. De egyszerűen nem tudtam elmondani sírva nevetés nélkül.

Szerintem minden attól függ ugye, hogy megtartjátok-e és tényleg fel vagytok-e készülve a szülői létre. Abszolút a magán véleményem, de én még bejegyzett élettársi viszonyba se szülnék babát, szóval megmondanám az apjának, hogy ne haragudjon, de én nagyon szeretném, ha elvenne. De, hát ugye ki hogyan áll ehhez is...

Ha úgy érzed, tisztességesen meg tudtok adni mindent a picinek, a nagyszülőknek pedig csak annyi dolguk van, hogy örüljenek és néha hozzanak át kaját, akkor nincs okod szégyenkezni!

Ui: A GYES alanyi jogon jár, az összege adott. Ha 2 év alatt volt 365 napnyi bejelentett munkaviszonyod, akkor a CSED és GYED összege magasabb, mint a GYES és a béredtől fog függni.

29/L

2017. aug. 9. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Bohóc van a fiókban 😃
2017. aug. 9. 09:44
 17/17 adan21 válasza:
ülj le vagyok és mond el nekik :)
2017. aug. 9. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!