Normális, ha a keresztapámnak mindent elmondok? 17/L
Megbízok benne és nagyon szeretem őt. Vele mindent megbeszélhetek és ő is egyenrangú félként kezel nem gyerekként. Őneki mondtam el az első barátomat. Az ő vállán sírtam ki magam amikor szakítottunk. Az első csókomat ő tudta először. Neki mondtam el, hogy elvesztettem a szüzeségem, a jelenlegi párommal stb.
Olyan dolgokat elmondok neki, amit legtöbb lány nem szeret egy férfival megbeszélni. Szerintetek normális, hogy ilyen dolgokat is megosztok vele?
Elváltak a szüleid és nem apuddal élsz?
Csak azért mert velem is ez volt, őt tekintettem férfi ideálnak, lényegében őt tekintettem apámnak.
Nálam is ez a helyzet, csak a nagypapámmal. Ő mindent tud, még azt is, amit anyu sem. És benne tutira megbízok, mert nem pletykál senkinek.
17/L
Köszönöm a válaszokat.
Akkor nem csak én vagyok így. Am anyum nekem is kevesebbet tud, mint a keresztapu.
szerintem nagyon nem normális ilyeneket egy idegen férfival megbeszélni. ő nem az apukád, simán rád is izgulhat, aztán majd leshetsz, ha célozgatni fog a szexre.
és természetesen az ilyesmit nem is az édesapánkkal kell megbeszélni, hanem nőkkel, esetleg egy haver fiúval, ha már mindenképp be akarsz gerjeszteni egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!