Mit tehetnék? Mi okozhatja ezt?
nagyon-nagyon-nagyon szokott a gyomorszájamnál fájni a gyomrom,de a szüleim nem törődnek vele,pedig elkéne menni a kórházba gyomortükrözésre!!! nem alszok,nem eszek miatta,és ha nem kezelik,akár rák is lehet belőle! ezt már mondtam nekik,nem érdekli őket,de ha majd meghalok..más szülő el viszi a gyerekét,ha panaszkoik,hogy rosszul van!! azt mondják hogy már nagy vagyok,mennyek el egyedül,de a bnőm 17 éves,őt elvitték a szülei,szinte hasonló panaszai vtak neki is,őt megműtötték,lehet h engem is műteni kell,de nem foglalkoznak vele! pedig nagyon-nagyon rosszul vagyok,csak sírok,annyira fáj!!! már volt oylan is,hogy majdnem hánytam,annyira fájt!!! de ne azt nézze hány éves vagyok! és ha rosszul leszek,mit csinálok? olyan mitha egy nagy kést szúrkálnának a hasamban,és oldalt is!! de már nem nagyon mondok nekik semmit,mert nem érdekli őket,jobb ha csöndbe maradok! lehet hogy már kialakult a gyomorrák,de nem csinálnak semmit! sírva mondtam neki,hogy vigyen el,nem vitt!!!
15L
kedden megyek dokihoz,nem várok!
és még csak most írok ide először!!
másnak is lehet ilyen baja
ha annyira meg akarnál gyógyulni, már rég elmentél volna a háziorvosodhoz egyedül és nem a szüleidre várnál...nem mellesleg, ha még inni sem tudsz, akkor már rég meghaltál volna, mivel 2-3 nap után már a mentő vitt volna el, ha nem iszol....
ha meg akarsz gyógyulni, akkor nem ide írogatsz, hanem felemeled a feneked és elmész most azonnal az ügyeletes orvoshoz
Írok a rendszergazdának hogy bajban vagy. A gyámügynek ill a rendőrségnek. Azok lenyomozzák merre laksz. Segítséget kértél, így megkapod. Anyud csodálkozni fog amikor egy egyenruhás meg egy kosztümös néni fog bemenni a lakásba, de legalább nem szenvedsz tovább.
Megoldódik a problémád. Soha nem tudhatod ki olvassa azt amit írsz.
nem gyógyultam meg,megyek dokihoz!!!
csak ittam tejet,és most jó,de megyek,sziasztok!!
a tünetedet olvasva vszinüleg gyomorfekély lesz.
minél előbb orvoshoz vele.ez nem játék.a szüleidről inkább nem szólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!