Mit tehetnék? Mi okozhatja ezt?
nagyon-nagyon-nagyon szokott a gyomorszájamnál fájni a gyomrom,de a szüleim nem törődnek vele,pedig elkéne menni a kórházba gyomortükrözésre!!! nem alszok,nem eszek miatta,és ha nem kezelik,akár rák is lehet belőle! ezt már mondtam nekik,nem érdekli őket,de ha majd meghalok..más szülő el viszi a gyerekét,ha panaszkoik,hogy rosszul van!! azt mondják hogy már nagy vagyok,mennyek el egyedül,de a bnőm 17 éves,őt elvitték a szülei,szinte hasonló panaszai vtak neki is,őt megműtötték,lehet h engem is műteni kell,de nem foglalkoznak vele! pedig nagyon-nagyon rosszul vagyok,csak sírok,annyira fáj!!! már volt oylan is,hogy majdnem hánytam,annyira fájt!!! de ne azt nézze hány éves vagyok! és ha rosszul leszek,mit csinálok? olyan mitha egy nagy kést szúrkálnának a hasamban,és oldalt is!! de már nem nagyon mondok nekik semmit,mert nem érdekli őket,jobb ha csöndbe maradok! lehet hogy már kialakult a gyomorrák,de nem csinálnak semmit! sírva mondtam neki,hogy vigyen el,nem vitt!!!
15L
Hát ez gáz.
Szájbarúgnám az ilyen szülöt.
Kérd meg egy idősebb rokonod/barátod hogy vigyen el orvoshoz, onnan a beutalóval a kórházba.
Szia! Ne kiabálj ördögöt mert előbújik. Hm. Amiről te beszélsz az a gyomorszáj problémája lehet, vagy gyomorfekély első lépcsője. Nekem van tudom miről beszélek. Savlekötő sokat segít, de a tejtermékek is jók lehetnek, vagy háztartási keksz.
A fekély iszonyúan tud fájni, hányással jár. Feküdni, de ülni, állni sem bírtam. Szerintem sok lehet a savad ami marja a gyomorszáj részt ezért vagy a fájdalom. Próbálj meg tejet inni vagy kekszet enni. Ha később sem fog enyhülni akkor marad a háziorvos aki további lépéseket elmondja.
1 - vegyél Rennie-t szerintem, mert gyomorsavtól lehet, nekem is sok a savam, segíteni szokott
2 - menj el először a háziorvoshoz, az majd megmondja, hogy hova tovább, vagy felír valamit, meg kell-e tükrözés, satöbbi
ha ennyire szenvedsz, ne fetrengj az önsajnálat és a szüleid iránt érzett düh mocsarában, hanem IRÁNY A HÁZIORVOS!! attól nem fog kevésbé fájni a gyomrod, hogy a gyakorin világgá kürtölöd, milyen nemtörődöm szüleid vannak.
és tényleg elég nagy vagy már, hogy elmenj egyedül!!
először is egyedül is el tudsz menni a háziorvosodhoz
másik: koplalásos "fogyókúra" ide vezet...
de 15 éves vagyok,162 cm,és 39 kg!!! a baba nadrág rám jön,olyan vékony vagyok!!!
se a kaját,se az innivalót nem tudom lenyelni,annyir rosszul vagyok,és csak fogyok,nem hízok semmit!!!
volt olyan hogy fogat mosni nem mentem ki,pedig szabályzós vagyok,és kéne mosni,de akkor nagyon rosszul vtam,nem bírtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!