Az apukám rég elhagyott. Szerintetek hogyan tudnék ratalalni? 😭😭
Az apukám egy éves koromban elhagyott, azóta egyátalán nem tartjuk a kapcsolatot és ez 12 éve történt ( 13 vagyok )...az elmúlt 2 hétben gyakran esett róla szó és kiderült hogy mit és hol
dolgozik (sajnos a cég nevet nem tudjuk) és nagyon szeretnek vele találkozni az életben legalább egyszer 😞😔anya viszont ebben nem állt mellem amit teljesen megertek. Szerintetek hogyan tudnék ràtalálni apura?😭
Én csak egy jó tanácsod adnék neked, a te dolgod, hogy megfogadod e. Ne bolygasd a múltat. Egy találkozás egy életen át elkísér és nem ér ennyit.
Engem anyám hagyott el 2 évesen, csak fényképen láttam 20 éves koromig, átéltem a helyzeted, kerestem a okot mert, amit meséltek kevés volt. Véletlenül megláttam egy nőt a 6-os villamoson, aki kísértetiesen hasonlított a képeken lévő nőhöz, ugyan ott szállt le ahol én. Megszólítottam, megkérdeztem nem e így hívják. A válasz igen volt.
Örült nekem, elhívott magához felmentem egy kávéra, beszélgettünk. A magyarázat, hogy miért nem látogatott kiábrándító volt, számomra csak kifogás, és nem indok.
Érzelmileg ott akkor valami összetört bennem. Sok idő kellett mire sikerült felnőtt fejjel feldolgoznom a találkozást. Az esti gondolatok a legrosszabbak, amikor a legjobban szükségem lett volna rá, ő sehol nem volt, születésnapom, amit azt sem tud mikor van, karácsony anya nélkül, ballagás, a sok nélkülözés... miért? mert nem volt rám ideje, meg az új családja...
Tudom hol lakik, mégsem akarom tartani vele a kapcsolatot, láttam már többször is, meg sem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!