Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szulok! Ti megszabjatok a...

Szulok! Ti megszabjatok a majdnem 17 eves gyermeketeknek, hogy mikor menjen aludni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 23:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 igen de ez a régi barátom iskolában nagyon jól érezte magát és csak lusta volt átjönni, meg hipochonder is volt. Rácsaptál a kezére már azon filózott, hogy milyen baja lehet ebből. Ő egy nagyon lusta ember volt, mindig kereste az alkalmat a kibúvásra a feladat alól. Rengetegszer kamuzta be, hogy migrénje van és haza ment, 3 hétig. Másnap arra mentem és az unokatestvérével focizott kint. Szerintem az se normális, ha valaki ennyire ragaszkodik a családja közelségéhez.
2017. júl. 29. 09:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen is van, nem tagadom. Kár érte!
2017. júl. 29. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Szüleid hol vannak ilyenkor?
2017. júl. 29. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Miért kéne minden 17 évesnek tapasztaltnak lennie alkohol terén? Én is annyi leszek, és tudod mikor iszok? (alkoholt)

Szilveszter, Ha nyáron van pénzem elmenni fesztiválra, szülinapok, és a barátommal az évfordulón. ENNYI. meg valentinnapkor. Akkor sem berúgva, kivéve szilveszter és fesztivál. És attól hogy nem vagyok hú de tapasztalt még nem vagyok otthonülős, introvertált vagyok ez igaz, de folyton utazgatok, dolgozom, tanulok, és mindig vannak programjaim.

2017. júl. 29. 11:56
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Olvass
2017. júl. 29. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mikor kell kelned reggel. 14 éves koromtól minden nyáron dolgoztam olyan munkahelyeken ahol reggel 6-kor a munkapad mellett kellett lenni.Ezért 4:30 - 5:00 között keltem, és este 8-kor már álmos voltam.
2017. aug. 3. 09:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy ókori közmondás szerint 6 óra alvás fiatalnak, idősnek elég. Fiatal korban ennél több is lehet az igény. Ha nyáron nincs semmi konkrét elfoglaltságod ami miatt reggel határozott időpontban kell kelned akkor sem kell gyakran kimaradni. Én 17 éves koromban a báli szezonban 3 - 4 szombaton kimaradtam hajnalig. Szörnyen álmos voltam. Aztán elég hamar rájöttünk a lányokkal, hogy tök felesleges éjszakázni, minden megoldható napközben is. Aztán 6 óra iskola + 4 óra edzés + 3 óra csajozás + 2óra házi feladat után, este 10-kor, már csak botorkáltam az ágyig, hogy reggel 6-kor fel tudjak kelni.
2017. aug. 3. 09:36
 18/20 anonim válasza:
Amikor suli volt akkor reggel 05:30kor keltem,busz,suli,tanulás stb. Este 21h már aludtam mindig. Aztán amikor barátom lett felhagytam az alvással miatta.. :D (mostmár nincs,van idő aludni) most nyáron 17-00 dolgozok. Aztán alszok csak,szüleim már nem igazán szólnak semmibe se bele. 17/L
2017. aug. 5. 00:17
 19/20 cseploa válasza:
A szülők nem szabhatnak meg semmit, csak adják a pénzt és tartsanak el. Ezért tartod őket ugye? Ja már majdnem 17 éves vagy. Még pár nap aztán nyugdíjas leszel, egy élet tapasztalt embernek nehogy már megszabjanak bármit is.
2017. aug. 5. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha 17 éves koromban beüvöltött volna a nagyanyám (vagy akár bármelyik szülőm), hogy lámpaoltás, asszem nem tették volna zsebre a választ, pedig egyetlen csúnya szó sem lett volna benne.

Aztán nyagyanyóék mi a túrót tudnak csinálni, ha este 9-kor közlöd, hogy mész a barátnőhöz, majd reggel jössz? Elédugranak teljes testtel?

És majd ha 18 éves leszel és nagykorú, akkor majd te is beüvöltesz nekik?

Ügyesen építik le a kölcsönös tiszteletet :(

2017. aug. 7. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!