Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hárman vagyunk egy szobában,...

Hárman vagyunk egy szobában, és már nem bírom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy 10 éves húgom, én 14/fiú vagyok és van egy 16 éves bátyám. A lakásban 2 szoba van, az egyik(kisebb) anyáéké a nagyobb(kb 15 négyzetm) pedig hármunké. Így nincs semmi magánéletem, ha magányra vágyok nincs hova mennem, ráadásul a bátyámmal elég sokszor veszekszünk. Ez kibírhatatlan. Mit csináljak?

#szoba #három gyerek #kicsi a lakás
2017. júl. 28. 14:09
1 2
 11/20 roland7564 válasza:
32%

Én mamámmal élek 1 szobában mivel drága nevelőapám kidobott otthonról :( (Nem z én hibámból....kattos egy kicsit a pali stb...)És nekem is hiányzik a saját szoba mivel így nem tudok szinte semennyi magánéletet élni!!Én is laktam kis tesómmal 1 szobában bár az nagy volt.

kb 13éven keresztül...Ha felvittem a barátnőmet vagy barátaimat kiment a szobából 1 csokiért cserébe XD!!

Engem nem az zavar hogy 1 szobára vagyunk ketten hanem az hogy nem lehetek a testvérem és anyukám mellett!!Nagyon fáj itt bellül :(

2017. júl. 28. 16:22
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem a te hibádból, akkor anyád miért engedte, hogy a 13 éves gyerekét kidobja egy pali, ráadásul ártatlanul?

Ezt anyaként kérdem, mert nekem nincs olyan csillagos-gyémántos pali, aki kidobhatná a gyerekemet, még ha arany csöpögne is a farkából.

Gondolkodj egy kicsit, hátha eszedbe jut valami, amit elkövettél!

2017. júl. 28. 16:28
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Én sokáig egy szobában laktam a hugommal és a bátyjámmal. De aztán már csak a bátyjámmal voltunk. Mi is sokat veszekedtünk. Bár leginkább azért,mert ő aludni akart én meg nem. Ha átjöttek a haverjai én addig nem ott voltam. Meg amugy sem a szobában lógtak. Hanem az udvaron. Ha itt aludtak nálunk addig én átmentem a nővéremhez. Sajna mindig zavart,ha tanulni akartam. Szerencsére mára lett saját szobám. És megoldottak a dolgok.
2017. júl. 28. 17:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
ma 16:28-as: hol olvastad, hogy 13 éves volt a válaszoló, akit elküldött a nevelöapa?
2017. júl. 28. 17:55
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

El kell fogadni, hogy vannak olyan nők, akik csak felcsináltatták magukat és szültek, de nem anyák.

Pl. az enyém simán hagyta, hogy a pasija bemásszon 10 éves koromtól az ágyamba és fogdosson, ne engedjen el és hiába sikoltoztam, csak felhangosította a tévét a másik szobában.

14 voltam, mikor rokonokhoz kerültem, mert megkaptam tőle, hogy el akarom szedni a pedofil mocskot tőle, takarodjak el. Hallelluja!

2017. júl. 28. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
17%

Mivel azt írta, hogy 13 évig élt a testvérével, ebből gondoltam, de a történet lényegén mit sem változtat az életkora.

Felőlem lehetett akár 15-16 vagy 43 éves, senki nem dobálhatja ki a gyerekemet az otthonából, aki ráadásul állítólag teljesen ártatlan az eseményekben.

Ez lett volna a lényeg, nem az életkora.

Vedd úgy, hogy azt oda sem írtam!

2017. júl. 28. 19:13
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Szűzanyám 15-ös, iszonyú az ilyet olvasni!

Őszintén, tiszta szívből sajnállak!

(12-es)

2017. júl. 28. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Mivel a szüleid anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy nagyobb lakásba költözzenek, vagy még egy szobát építsenek a házatokhoz, ezért mindhármótoknak alkalmazkodni kell egymáshoz.

Szeptembertől próbálj elmenni kollégiumba, bár ott is többen lesztek majd egy szobában.

2017. júl. 29. 07:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehetne kérni, hogy válasszátok ketté a szobát, elég nagy, a gipszkarton meg különösebb építkezés nélkül kivitelezhető, de... az a helyzet, hogy mivel nem egyneműek vagytok, így te mindenképp maradnál a bátyáddal, és a húgod menne külön szobába ebben az esetben is. Egy picivel talán jobb lenne, de a bátyáddal való konfliktust nem oldaná meg. Nincs előszoba, ebédlő, nappali, amiből hasonló módon lehetne leválasztani egy plusz hálót?
2017. júl. 29. 08:52
 20/20 A kérdező kommentje:

köszi.;)

#15 nagyon sajnálom:(

#19 nincs

2017. júl. 30. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!