Hárman vagyunk egy szobában, és már nem bírom! Mit csináljak?
Én mamámmal élek 1 szobában mivel drága nevelőapám kidobott otthonról :( (Nem z én hibámból....kattos egy kicsit a pali stb...)És nekem is hiányzik a saját szoba mivel így nem tudok szinte semennyi magánéletet élni!!Én is laktam kis tesómmal 1 szobában bár az nagy volt.
kb 13éven keresztül...Ha felvittem a barátnőmet vagy barátaimat kiment a szobából 1 csokiért cserébe XD!!
Engem nem az zavar hogy 1 szobára vagyunk ketten hanem az hogy nem lehetek a testvérem és anyukám mellett!!Nagyon fáj itt bellül :(
Ha nem a te hibádból, akkor anyád miért engedte, hogy a 13 éves gyerekét kidobja egy pali, ráadásul ártatlanul?
Ezt anyaként kérdem, mert nekem nincs olyan csillagos-gyémántos pali, aki kidobhatná a gyerekemet, még ha arany csöpögne is a farkából.
Gondolkodj egy kicsit, hátha eszedbe jut valami, amit elkövettél!
El kell fogadni, hogy vannak olyan nők, akik csak felcsináltatták magukat és szültek, de nem anyák.
Pl. az enyém simán hagyta, hogy a pasija bemásszon 10 éves koromtól az ágyamba és fogdosson, ne engedjen el és hiába sikoltoztam, csak felhangosította a tévét a másik szobában.
14 voltam, mikor rokonokhoz kerültem, mert megkaptam tőle, hogy el akarom szedni a pedofil mocskot tőle, takarodjak el. Hallelluja!
Mivel azt írta, hogy 13 évig élt a testvérével, ebből gondoltam, de a történet lényegén mit sem változtat az életkora.
Felőlem lehetett akár 15-16 vagy 43 éves, senki nem dobálhatja ki a gyerekemet az otthonából, aki ráadásul állítólag teljesen ártatlan az eseményekben.
Ez lett volna a lényeg, nem az életkora.
Vedd úgy, hogy azt oda sem írtam!
Szűzanyám 15-ös, iszonyú az ilyet olvasni!
Őszintén, tiszta szívből sajnállak!
(12-es)
Mivel a szüleid anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy nagyobb lakásba költözzenek, vagy még egy szobát építsenek a házatokhoz, ezért mindhármótoknak alkalmazkodni kell egymáshoz.
Szeptembertől próbálj elmenni kollégiumba, bár ott is többen lesztek majd egy szobában.
köszi.;)
#15 nagyon sajnálom:(
#19 nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!